..

ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ
Ο 25χρονος Γιώργος Πράσσος από τα Σέρβια και ο 24χρονος Γιώργος Μίλτσης παρασύρθηκαν από ΙΧ ενώ ποδηλατούσαν στο 1ο χλμ Πτολεμαΐδας – Άρδασσας.

Ο 25χρονος Γιώργος Πράσσος από τα Σέρβια Κοζάνης και ο 24χρονος Γιώργος Μίλτσης από την Έδεσσα είναι οι δύο ποδηλάτες που έχασαν τη ζωή τους στο αιματηρό τροχαίο που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο 1ο χλμ. Πτολεμαΐδας – Άρδασσας όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα παρέσυρε μία ομάδα έξι ποδηλατών.

Πιο αναλυτικά, ο Γιώργος Πράσσος συμμετείχε για αρκετά χρόνια σε δεκάδες ποδηλατικούς αγώνες, ενώ έχει κερδίσει και τον Ποδηλατικό Γύρο της λίμνης Πολυφύτου

Η τοπική κοινωνία στο Πλατανόρευμα, αλλά και στα Σέρβια, είναι συγκλονισμένη από την είδηση για το θάνατο του 25χρονου, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε φίλους και γνωστούς και σπούδαζε στο ΤΕΙ Φλώρινας.


Ο 24χρονος Γιώργος Μίλτσης, από τη Φλαμουριά, σπούδαζε στη Φλώρινα, είχε πολλές συμμετοχές και διακρίσεις σε ποδηλατικούς αγώνες της ευρύτερης περιοχής ενώ ήταν και διαιτητής στην ΕΠΣ Πέλλας, με πολύ καλές προοπτικές, όπως αναφέρθηκε από μέλη της Ένωσης. Το μέλλον ήταν μπροστά του και κόπηκε τόσο άδικα το νήμα της ζωής του, μόλις στα 24 του χρόνια