....

ΒΟΛΟΣ: ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΑΤΣΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΧΑΛΑΡΟΣ ΤΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ

Έβαλε φωτιά στο σπίτι και έκατσε στην αυλή να φάει τη μακαρονάδα του

Νομίζαμε ότι τα είχαμε ακούσει όλα, αλλά όχι! Ένας 60χρονος γιατρός στο Βόλο, έβαλε φωτιά στο σπίτι του και κάθισε στην αυλή, προκειμένου να … απολαύσει την μακαρονάδα του.

 

Το περιστατικό συνέβη στη Νέα Ιωνία του Βόλου, όταν οι κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την πυροσβεστική για φωτιά. Όπως αναφέρει το gegonota.news, δράστης ήταν ένας 60χρονος γιατρός, ο οποίος φώναζε «θα κάψω τα πάντα».

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο  ηλικιωμένος άνδρας περιφέρεται από πυλωτή σε πυλωτή και από εκκλησία σε εκκλησία, αναζητώντας στέγη τα βράδια, ενώ φαγητό βρίσκει στους κάδους.

Τη Δευτέρα πήγε στο πατρικό του σπίτι, το οποίο ήταν εγκαταλελειμμένο στη Νέα Ιωνία και έβαλε φωτιά σε βιβλία. Οι γείτονες ειδοποίησαν την Πυροσβεστική, που μετέβη αμέσως στο σημείο και τον βρήκε να κάθεται στην αυλή και να τρώει μακαρόνια.

 

Άμεσα ξεκίνησε η κατάσβεση, ενώ ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ο 60χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα, για να κινηθεί διαδικασία ακούσιου εγκλεισμού.

Δεν χρήζει εγκλεισμού σε ψυχιατρική κλινική λένε οι γιατροί

Ο 60χρονος οδηγήθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου και εξετάστηκε από τους γιατρούς αν χρήζει ακούσιας νοσηλείας, αλλά διαπιστώθηκε, για ακόμη μια φορά, ότι δεν χρήζει εγκλεισμού. Ο 60χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Βόλου, στο πλαίσιο αυτόφωρης διαδικασίας για επικίνδυνη βλάβη.


 
Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments