....

2600 ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΔΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ

PINAKIDES_STH_DOY_EDESSASΣτην μοναδική ΔΟΥ του Νομού Πέλλας κατατέθηκαν μέχρι σήμερα το μεσημέρι 31-12-2013 πάνω από 2600 πινακίδες αυτοκινήτων.

Σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο (και με το σύνολο των πινακίδων από τις ΔΟΥ που καταργήθηκαν και παραμένει μια με έδρα την Έδεσσα) φέτος ο αριθμός είναι διπλάσιος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tastv.gr.

Η κατάθεση πινακίδων θα συνεχιστεί αφού δόθηκε παράταση μέχρι και τις 3 Ιανουαρίου 2014.

TASOS_VIDEO_2LAOS_KAI_KOLONAKIΕμείς θέλουμε να ρωτήσουμε τους αρμόδιους, πόσα εκατομμύρια ευρώ έχασε το υπουργείο οικονομικών (και θα συνεχίσει να χάνει) από φόρους καυσίμων και εισφορές τελών κυκλοφορίας (και όλα τα άλλα παρελκόμενα του αυτοκινήτου – συνεργεία- που δεν μπορούν να υπολογιστούν και χάθηκαν από την αγορά  , τα οποία και αυτά έχουν τον ανάλογο ΦΠΑ) από όλα αυτά τα αυτοκίνητα τα οποία θα μείνουν σε ακινησία;

Σίγουρα οι αρμόδιοι δεν είναι χαζοί. Οπότε το μόνο λογικό συμπέρασμα που μπορεί να βγει από την παράλογη αυτή κατάσταση (γιατί είναι θέμα κοινή λογικής) είναι ότι θέλουν την χώρα με σκυμμένο το κεφάλι στα ξένα συμφέροντα, να την πουλήσουν, να την εξευτελίσουν, να την εξαφανίσουν.

Σχόλια - Facebook Comments