....

ΤΟ «ΠΑΜΕ» ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ»

ARVANITIDIS-2Λίγες ώρες πριν από την αλλαγή του χρόνου, ο ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ αποδεικνύει ότι όλο το γιορταστικό κλίμα που δημιουργούν οι εμπορικές αλυσίδες και τα Σούπερ Μάρκετ δεν είναι παρά καλοστημένες μπίζνες για να εκμεταλλευτούν τον κόσμο, που πατάνε πάνω στη βάρβαρη εκμετάλλευση των εργαζόμενων (βλ. Λευκές νύχτες της Αθήνας, κατασκότεινες όμως για τους εμποροϋπάλληλους). Οι άθλιοι δεν σέβονται τίποτα.

Ο Αρβανιτίδης 4 ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου και την ώρα που έκλεινε το μαγαζί του στο Κοπανό Νάουσας ανακοίνωσε στους εργαζόμενους ότι το μαγαζί δεν θα ξανανοίξει.

Παρά τη δήλωση του ότι οι εργαζόμενοι θα μετακινηθούν σε άλλα καταστήματα, οι εργαζόμενοι ξέρουν ότι ανοίγεται ο δρόμος για απολύσεις. Ο κίνδυνος αυτός προστίθεται στο γεγονός ότι οι εργαζόμενοι του ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ μένουν απλήρωτοι για μήνες.

auto_semerKOMMOTHRIOΕίναι πολύ πιθανό ανάλογες εξελίξεις να έχουμε και σε άλλα μαγαζιά του ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ τις επόμενες ώρες ή μέρες. Η επιλογή τοιυ συγκεκριμένου μαγαζιού έγινε γιατί όλοι εργαζόμενοι του είχαν δηλώσει ότι θα συμμετάσχουν στην απεργία που έχει προκηρύξει το επιχειρησιακό σωματείο για τη 2 Γενάρη.

Οι εργαζόμενοι της αλυσίδας βρίσκονται σε ετοιμότητα για άμεση αποφασιστική απάντηση στα σχέδια του διαβόητου Αρβανιτίδη. Προχωράνε σε 24ωρη απεργία στις 2 Γενάρη με αίτημα τη πληρωμή των μισθών τους και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους, με απεργιακή συγκέντρωση στις 11 το πρωί στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης

Αύριο, Πρωτοχρονιά του 2014, οι εργαζόμενοι του καταστήματος Κοπανού Νάουσας αποφάσισαν να κάνουν αγωνιστική πρωτοχρονιά στο κατάστημα μαζί με τις οικογένειες τους. Καλούν τους άλλους εργαζόμενους, τους κατοίκους του Κοπανού να βρεθούν δίπλα τους.

Ήδη σήμερα αλλά και αύριο βρίσκεται δίπλα τους η Τοπική Γραμματεία Ημαθίας του ΠΑΜΕ και το ταξικό επιχειρησιακό πανελλαδικό σωματείο του Αρβανιτίδη.

Η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ συμπαραστέκεται και χαιρετίζει τους εργαζόμενους και την απόφαση τους και θα συμβάλλει με κάθε τρόπο στον αγώνα τους.

Σχόλια - Facebook Comments