....

1η ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΑΔΙΑΘΕΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΤΕΒΑ ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ

Στην 1η  ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ  αδιάθετων προϊόντων του ΤΕΒΑ  προχωρά η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας ως επικεφαλής εταίρος, στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής(Ε.Π.Ε.Β.Υ.Σ.) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (ΤΕΒΑ).

Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν είναι : αλεύρι(1000 γρ), ελαιόλαδο (1 λίτρο), μακαρόνια (500 γρ.), κριθαράκι (500 γρ), γάλα σκόνη 2ης βρεφικής ηλικίας, κρέμα δημητριακών, (250 γρ.) ρυζάλευρο (250γρ.), απολυμαντικό τζελ, μάσκες ατομικής προστασίας και αφρόλουτρο (400 ml).

 

Η αναδιανομή άρχισε με τους ωφελούμενους του Δήμου Πέλλας και θα ολοκληρωθεί με τους υπόλοιπους ωφελούμενους του συνόλου των Δήμων της Π.Ε. Πέλλας και ειδικότερα:

 

Δήμος       Πέλλας ,         Τέταρτη  6 Δεκεμβρίου 2023,  στα Γιαννιτσά , στο κτήριο επί της οδού Πηνελόπη Δέλτα 17-19 (ΠΡΩΗΝ ΕΠΑΛ – 9 ΔΗΜΟΤ. ΣΧΟΛΕΙΟ),  κατά τις ώρες  09:00 –14:00.

 

Δήμος      Έδεσσας         Πέμπτη 7-12-2023, στην Έδεσσα , Πολιτιστικό κέντρο Δήμου Έδεσσας περιοχή καταρρακτών, κατά τις ώρες  09:00 –14:00.

 

 

Δήμος      Αλμωπίας,       Παρασκευή  8 Δεκεμβρίου 2023, στο Πολιτιστικό Κέντρο Τσάκων του ομώνυμου οικισμού, κατά τις ώρες  09:00 –14:00

 

 

Δήμος       Σκύδρας       Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023,  στην Σκύδρα , στις πρώην αποθήκες ΕΑΣ στον χώρο του ΟΣΕ,  κατά τις ώρες  09:00 –14:00.

 

Πρόκειται για την 1η αναδιανομή προϊόντων τα οποία δεν έχουν παραληφθεί στις προηγούμενες διανομές από τους δικαιούχους, η δε  διάθεσή τους θα γίνει «εξατομικευμένα» με κριτήριο τον αριθμό των μελών ανά οικογένεια, προτάσσοντας τις πολυμελείς οικογένειες με φθίνουσα σειρά.

 

Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν προσωπικά και πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο που να αναγράφει τον Α.Μ.Κ.Α.  καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

 

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος αδυνατεί να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ.

 

Επισημαίνεται ότι λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους των προϊόντων (κυρίως  πολυμελών οικογενειών ) απαιτείται από τους ωφελούμενους μέριμνα  μεταφορικού μέσου για την μεταφορά των προϊόντων.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments