....

24ΧΡΟΝΗ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΙΑ 62ΧΡΟΝΗ - ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ

Γνωρίστηκαν στο Tinder, την εφαρμογή που σε βοηθά να βρεις σύντροφο, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και από το πρώτο τους ραντεβού, το ζευγάρι έχει γίνει αχώριστο...

Μόνο που δεν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε ζευγάρι.

Έχουν 37 χρόνια διαφορά, πολλοί θεωρούν ότι πρόκειται για γιαγιά και εγγονή, και είναι λεσβίες.
 

Η 24χρονη Youtuber και τραγουδίστρια Τζούλια Ζελγκ Ντε Φριστ, με καταγωγή από την Βραζιλία, γνώρισε την 62χρονη δημοσιογράφο Έιλιν Ζελγκ Ντε Φριστ, από τις ΗΠΑ, πριν από ένα χρόνο περίπου

Η Τζούλια έκανε πρόταση γάμου στην Έιλιν κατά την διάρκεια μιας συναυλίας στο Λονδίνο και λίγο αργότερα, η Έιλιν έκανε επίσης πρόταση γάμου στην Τζούλια κατά την διάρκεια των διακοπών τους στην Βραζιλίας.

Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε σε ένα 5αστερο ξενοδοχείο στις 8 Ιουνίου.

Η 24χρονη φορούσε ένα νυφικό σε Α γραμμή Maggie Sottero και η  Έιλιν ένα λευκό, δαντελωτό νυφικό. Και οι δύο νύφες φορούσαν επίσης, πέπλο και είχαν βαμμένα τα μαλλιά τους ροζ.

Όπως δήλωσε η Τζούλια: «Όταν είδα από κοντά για πρώτη φορά την Έιλιν, εντυπωσιάστηκα γιατί είναι ο πιο ευγενικός και υπέροχος άνθρωπος που έχω γνωρίσει». Όσον αφορά όμως στα σχόλια που δέχονται από αγνώστους για την λεσβιακή σχέση τους, η Τζούλια ανέφερε: «Νομίζω ότι τα περισσότερα αρνητικά σχόλια που δεχόμαστε αφορούν στην ηλικιακή διαφορά και στο γεγονός πως είμαστε λεσβίες. Εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί ομοφοβικοί άνθρωποι εκεί έξω».

Όπως λένε πάντως και οι δύο, οι οικογένειές τους, τους παρείχαν την πλήρη υποστήριξή τους. Να σημειωθεί ότι η μητέρα της Τζούλια είναι 8 χρόνια μικρότερη από την σύζυγό της!

Κατά την διάρκεια της γαμήλιας τελετής, οι δύο λεσβίες και οι καλεσμένοι ξέσπασαν σε δάκρυα.

Τόσο η Τζούλια όσο και η Έιλιν δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους πριν την τελετή. «Ξέρω πως είναι η μία και πως νιώθει κι αυτή τον ίδιο για μένα. Είναι πραγματικά υπέροχο συναίσθημα» δήλωσε η Τζούλια.

Η ‘Ειλιν είπε: «Ο γάμος είναι μια πολύ μεγάλη υπόθεση. Είναι τόσο μεγάλη επιχείρηση που στο τέλος μπορεί και να χαθείς από την πραγματική ουσία της τελετής». Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι δεν είχε σκεφτεί ποτέ να παντρευτεί. Όπως εξήγησε: «Νομίζω πως ένας από τους λόγους που δεν είχα σκεφτεί ποτέ να παντρευτώ, είναι γιατί μεγάλωσα σε μια εποχή που οι γκέι άνθρωποι δεν ήταν κάτι που μπορούσες ούτε καν να σκεφτείς».24χρονη Youtuber παντρεύτηκε μια 62χρονη - Τί λένε για την σχέση τους

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments