....

ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ “ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2015" Η ΔΕΘ – HELEXPO -ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ Ο Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

Η “ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2015 – 7η ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”, η νέα μεγάλη έκθεση της Δυτικής Μακεδονίας, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της.


Λίγες μόλις ώρες πριν τα επίσημα εγκαίνια, έφτασε στα email των διοργανωτών μία πολύ σημαντική επιστολή, από το μεγαλύτερο εκθεσιακό φορέα της χώρα, με την οποία ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ-HELEXPO Κυριάκος Ποζρικίδης χαιρετίζει τη διοργάνωση, και στέκεται δίπλα της ως υποστηρικτής. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο του χαιρετισμού:

“Ο εθνικός εκθεσιακός φορέας, η ΔΕΘ-Helexpo, αποτελεί φέτος Θεσμό Υποστήριξης της 7ης Γενικής Εμπορικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας, «ΕΓΝΑΤΙΑ EXPO 2015», η οποία πραγματοποιείται από τις 10 έως τις 15 Ιουνίου στην Πτολεμαΐδα.
Η «ΕGΝΑΤΙΑ EXPO» αποτελεί μία εδραιωμένη και άρτια εκθεσιακή δραστηριότητα, η οποία δεν αποτελεί μόνο μέσο προβολής της τοπικής οικονομίας και των επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και προσέλκυσης εμπορικών επισκεπτών.
Ανάλογες διοργανώσεις δίνουν τη δυνατότητα για σύναψη νέων αμοιβαία επωφελών συνεργασιών και βέβαια τονώνουν την εξωστρέφεια της περιφέρειας και ενισχύουν τη σύνδεση της με σημαντικά οικονομικά και εμπορικά κέντρα, τόσο εγχώρια, όσο και στο εξωτερικό.
Στόχος της ΔΕΘ-Helexpo είναι η ενίσχυση της παρουσίας της στην περιφέρεια μέσα και από την οικοδόμηση ενός ισχυρού δικτύου συνεργατών πανελλαδικά, καθώς μία τέτοια πρωτοβουλία θα αυξήσει τη δυναμική της εταιρείας.
Στο πλαίσιο αυτό, η ΔΕΘ-Helexpo αποτελεί Θεσμό Υποστήριξης της «ΕΓΝΑΤΙΑ EXPO 2015», που αποτελεί μία δοκιμασμένη και πετυχημένη έκθεση με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης.
Θα ήθελα να ευχηθώ κάθε επιτυχία στην «EΓΝΑΤΙΑ EXPO 2015» και καλές δουλειές στους εκθέτες και στους εμπορικούς επισκέπτες της.
Κυριάκος Ποζρικίδης
Διευθύνων Σύμβουλος ΔΕΘ-HELEXPO”



Πληροφορίες για την έκθεση μπορούν να ζητούν οι ενδιαφερόμενοι, από τον κ. Μποτονάκη Σοφοκλή (Τηλ. 6909909500) & στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου (Τηλ. 24630-27265,  9:30πμ-1:30μμ), αλλά και στο site της έκθεσης, στη διεύθυνση http://www.egnatiaexpo.gr  

Από το Γραφείο Τύπου

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments