....

ΑΓΡΑΣ-ΕΔΕΣΣΑ: ΔΡΟΜΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ .ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ; (PHOTO)

Στον εθνικό δρόμο Άγρα – Έδεσσας και από το σημείο που είναι η σωλήνα της Δ.Ε.Η. προς Έδεσσα

μετά την στροφή υπάρχει το θανατηφόρο σημείο.

Στο σημείο του δρόμου αυτού υπάρχει επάνω στη διαχωριστική γραμμή νερό το οποίο αναβλύζει με αποτέλεσμα τις προηγούμενες μέρες με τις χαμηλές θερμοκρασίες να παγώσει το νερό και να έχουμε 5 αυτοκίνητα από το χωριό του Άγρα και άλλα 5 από άλλες περιοχές να έχουν φύγει από το δρόμο και να έχουν τουμπάρει όπως η φωτογραφία που βλέπετε.

Το γράψαμε και πέρσι αλλά κανείς δεν άκουσε, δεν είδε , αν και περνάνε από εκεί πάρα πολλοί από τους διοικούντες του νομού μας.

Όσοι οδηγοί έχετε πάθει ζημιές στα αυτοκίνητά σας και το έχει καταγράψει η τροχαία της Έδεσσας μπορείτε να υποβάλλετε μηνύσεις στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διότι αυτοί είναι οι υπεύθυνοι για το οδικό δίκτυο.

Εκτός αυτού όμως και οι δημοτικοί άρχοντες έχουν την ευθύνη καθώς και η τροχαία της Έδεσσας  , διότι στο σημείο θα μπορούσε να τοποθετηθεί προειδοποιητική πινακίδα  επικινδυνότητας του δρόμου.

Άραγε η τροχαία έχει ενημερώσει εγγράφως την περιφέρεια για το συγκεκριμένο σημείο που έχει πρόβλημα ο δρόμος; Επίσης το ίδιο έχει κάνει και ο δήμος Έδεσσας;

Περιμένουμε την άμεση αντίδραση πριν να έχουμε θανατηφόρο τροχαίο στο σημείο.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments