....

ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΡΥΠΗΣΕ ΜΕ ΣΥΡΡΑΠΤΙΚΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ 4ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ!

Το παιδί πήγε στο σπίτι και άρχισε να κλαίει από τον πόνο, όταν πήγε νερό στις πληγές του - Ο δάσκαλος έχει συλληφθεί


Οι γονείς ενός τετράχρονου παιδιού από την επαρχία Φουτζιάν της Κίνας, περίμεναν το παιδί τους να γυρίσει από το σχολείο, χωρίς, όμως, να φαντάζονται αυτό που είδαν λίγη ώρα μετά.

Το 4χρονο παιδί, μπήκε να κάνει μπάνιο και άρχισε να κλαίει από τον πόνο. Μόλις το ρώτησε η μητέρα του, ο μικρός της έδειξε το αυτί του, το οποίο, ο δάσκαλός του είχε τρυπήσει με συρραπτικό!


Οι εικόνες που δημοσιεύτηκαν στα κινεζικά social media, από τους ίδιους τους γονείς, απεικονίζουν το παιδί να έχει πλαντάξει στο κλάμα, την ώρα που ένας γιατρός προσπαθεί να αφαιρέσει το απάνθρωπο «σκουλαρίκι».

Παρά το γεγονός πως οι αρχές έχουν ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή, και ο καθηγητής βρίσκεται υπό κράτηση για 15 μέρες, με 100 ευρώ πρόστιμο, ακόμα δεν έχει δημοσιευτεί ο λόγος που προέβη σε μια τέτοια πράξη.


Ο διευθυντής και ο υποδιευθυντής του παιδικού σταθμού έχουν απολυθεί, ενώ την ώρα που οι αρχές δηλώνουν πως οι υπεύθυνοι της έρευνα θα τιμωρηθούν σκληρά, η δημοτική εκπαιδευτική αρχή της Φουτζιάν ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια αλλά και το ίδιο το παιδί.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments