....

ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ : ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Μαθητές του Γενικού Λυκείου Κρύας Βρύσης παρακολούθησαν δια ζώσης την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πέλλας.

 

Παρευρέθηκαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 27 Μαρτίου ομάδα μαθητών του Γενικού Λυκείου Κρύας Βρύσης συνοδευόμενοι από τον υποδιευθυντή κ. Καρακώνη Γιώργο και την καθηγήτρια κ. Μένεγα Έλλη στα πλαίσια του Προγράμματος ΄΄ Βουλή των Εφήβων΄΄ με σκοπό την δια ζώσης παρακολούθηση της λειτουργίας ενός κορυφαίου θεσμικού οργάνου του Α΄ Βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο Δήμαρχος κ. Ευστάθιος Φουντουκίδης καλωσόρισε και χαιρέτισε τους μαθητές, εκφράζοντας την χαρά του για την παρουσία της νέας γενιάς στο Δημοτικό Συμβούλιο, μία γενιά που ευελπιστεί να διαχειριστεί την τύχη του τόπου μας τα επόμενα χρόνια, όπως χαρακτηριστικά είπε και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στην συμμετοχή τους ως εκπρόσωποι στη Βουλή των Εφήβων, προβάλλοντας τον τόπο μας.

Συνεχάρη μαθητές και καθηγητές για την εκδοτική προσπάθεια της σχολικής εφημερίδας ΄΄Στάσεις Ουσίας ΄΄ την οποία διάβασε λίγο πριν την έναρξη του δημοτικού συμβουλίου, απαντώντας δημόσια στην ανοιχτή επιστολή-πρόσκληση που του απεύθυναν μέσα από τις στήλες της εφημερίδας, επισημαίνοντας του τους προβληματισμούς και την αισιοδοξία τους για τον μέλλον του Οικολογικού Πάρκου στην Κρύα Βρύση. Κλείνοντας ο Δήμαρχος δήλωσε ότι είναι ένας εγκαταλειμμένος χώρος, αλλά γίνονται μεγάλες προσπάθειες για την εύρεση μιας βιώσιμης λύσης στην επαναλειτουργία και αξιοποίησή του.

2024-03-28-222401

2024-03-28-222414

2024-03-28-222422
 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments