....

ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ : ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 13-3-2024

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας πρόκειται να συνεδριάσει στο Δημαρχείο, την Τετάρτη 13 Mαρτίου 2024 κι  ώρα19:00΄,έχοντας στην ημερήσια διάταξη τα παρακάτω είκοσι θέματα:

 

1.Έγκριση διενέργειας εκδηλώσεων στο πλαίσιο της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου.

2..Εγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2024.

3.Καθορισμός αρδευτικής περιόδου και αριθμού υδρονομέων για την αρδευτική περίοδο 2024.

4.Επικαιροποίηση της αριθ.39/2023 Α.Δ.Σ. για την πρόθεση ανταλλαγής δημοτικής έκτασης με ιδιωτική στη  Δ.Κ. Ριζού.

5.Απ΄ευθείας ανταλλαγή δημοτικής έκτασης με ιδιωτική στη Δ.Κ. Ριζού.

6.Προσκύρωση δημοτικής έκτασης στο Ο.Τ. 17 του αναθεωρηθέντος σχεδίου πόλεως του οικισμού Σκύδρας (καταβολή αποζημίωσης προς το Δήμο).

7.Καθορισμός τιμής μονάδας μετατροπής εισφοράς γης σε χρήμα στο Ο.Τ. Γ81 στην επέκταση του ρυμοτομικού σχεδίου οικισμού Σκύδρας (Γραμμένος Νικόλαος).

8.Καθορισμός τιμής μονάδας μετατροπής εισφοράς γης σε χρήμα στο Ο.Τ. Γ81 στην επέκταση του ρυμοτομικού σχεδίου οικισμού Σκύδρας (Χρυσαφίδου Ευγενία).

9.Τοποθέτηση ιστών Φ.Ο.Π. και Φ.Σ. LED και επαύξησης ισχύος στη Δ.Κ. Σεβαστειανών.

10..Έγκριση 1ης παράτασης συνολικής προθεσμίας περαίωσης εργασιών με αναθεώρηση του έργου «Ασφαλτόστρωση Αγροτικών Δρόμων Κοινοτήτων Καλής, Καλλίπολης, Προφήτη Ηλία  Δήμου Σκύδρας».

11.Αντικατάσταση μέλους επιτροπής παραλαβής για «Προμήθεια Συστήματος Τηλεελέγχου – Τηλεχειρισμού και Ελέγχου Διαρροών Εγκαταστάσεων στο Εξωτερικό και Εσωτερικό Δίκτυο Ύδρευσης  Δ.Ε.Υ.Α.Σ.».

12. 11.Αντικατάσταση μέλους επιτροπής παραλαβής της προμήθειας «Ενεργειακή Αναβάθμιση Αντλιοστασίων Ύδρευσης Δ.Ε.Υ.Α.Σ.

13.Αντικατάσταση μελών στη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης λόγω παραιτήσεων.

14.Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής υπηρεσιών (τρεις τακτικοί και τρεις αναπληρωματικοί υπάλληλοι) για τις αρμοδιότητες που ασκούνται για το πρώην Ν.Π.Δ.Δ.   Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π. και που καθολικός διάδοχος του είναι ο Δήμος Σκύδρας.

15. Συγκρότηση επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής προμηθειών (τρεις τακτικοί και τρεις αναπληρωματικοί υπάλληλοι) για τις αρμοδιότητες που ασκούνται για το πρώην Ν.Π.Δ.Δ.   Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π. και που καθολικός διάδοχος του είναι ο Δήμος Σκύδρας.

16.Καθορισμός ημερομηνίας απολογισμού πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής έτους 2023.

17.Έγκριση ανανέωσης της δωρεάν παραχώρησης κατά χρήση τμήματος εμβαδού 62.500 τ.μ. από το αριθ.526 τεμάχιο (δημοτική έκταση) στη Δ.Κ. Σκύδρας  στον αθλητικό σύλλογο Α.ΜΟ.Σ.Σ. για τις προπονητικές και αγωνιστικές του ανάγκες.

18.Έγκριση δωρεάν παραχώρησης κατά χρήση του Δ.Α.Κ. Σκύδρας (κλειστό γυμναστήριο) στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Πέλλας για τη διοργάνωση σχολικών αθλητικών εκδηλώσεων στις 20-3-2024.

19.Έγκριση για δωρεάν παραχώρηση του Δ.Α.Κ. Σκύδρας (ανοιχτό γήπεδο) στην ΕΑΣ  ΣΕΓΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και στον ΑΟΣ ΠΕΛΛΑ για τη διοργάνωση διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Πέλλας – Ημαθίας – Κιλκίς.

20.Έγκριση αιτήματος χρηματοδότησης του αθλητικού συλλόγου ΑΟΣ ΠΕΛΛΑ για τη συνδιοργάνωση διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Πέλλας – Ημαθίας – Κιλκίς με το Δήμο Σκύδρας και την  ΕΑΣ  ΣΕΓΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments