....

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ : ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ (VIDEO)

 

Την Δευτέρα 30-9-2019 πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του 1ου Δημ, Συμβουλίου Έδεσσας το οποίο προέκυψε από τις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στην αρχή της συνεδρίασης όπως συνηθίζεται γίνονται ερωτήσεις των Δημ. Συμβούλων προς τον Δήμαρχο. Ξεκινώντας η συνεδρίαση δόθηκε ο λόγος στον Γ. Τσεπκεντζή ο οποίος αναφέρθηκε στα κακώς κείμενα του προεκλογικού αγώνα απέναντί στο πρόσωπό του και στην παράταξή του με άσχημους χαρακτηρισμούς από πλευράς του Σλατίνη Σίμου ο οποίος έχει αποδειχθεί είναι στενά συνδεδεμένος με τον Δήμαρχο Έδεσσας. Στο δεύτερο θέμα κάλεσε το Δ.Σ. σε έκτακτη συνεδρίαση με μόνο θέμα τις παρακάμψεις του δρόμου Χαλκηδώνας Έδεσσας προτείνοντας να καλέσουν όλους τους τοπικούς Βουλευτές τον Περιφερειάρχη  και άλλους φορείς.

Ο Δήμαρχος και όλο το Δημ. Συμβούλιο συμφώνησε να γίνει αυτή η έκτακτη συνεδρίαση.

Ο κ. Ρυσάφης έθεσε το θέμα της προκήρηξης της θέσης του συμπαραστάτη του Δημότη ή Δημοτικού Διαμεσολαβητή. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ΔΕΥΑ η οποία αυτή την στιγμή είναι ακέφαλη και ζήτησε να γίνει η εκλογή του νέου συμβουλίου.

Ο κ. Τσιτσάγκας αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Πλατάνης με το νερό και επίσης για γεώτρηση στην Άρνισσα που έχει σταματήσει εδώ και 2-3 μήνες.

Ο κ. Ξυλουργίδης ζητησε να μάθει λεπτομέρειες για την ανάπλαση της Πλ. Ελευθερίας.

Ο κ. Θωμάς αναφέρθηκε στο θέμα δαπάνης παγίας που αφορά τις Κοινότητες του Δήμου και για τα προβλήματα που παρουσιάζονται μετά την βροχή στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου.

Η κα Ταμβίσκου ζήτησε να μάθει γιατί δεν πραγματοποιήθηκε στην Έδεσσα η Ευρωπαική Εβδομάδα βιώσιμης κινητικότητας το οποίο έχει σχέση με το πάρκο της κυκλοφοριακής αγωγής το οποίο είναι σε άθλια κατάσταση.

Ξεκινωντας ο κ Δήμαρχος απευθυνόμενος στον κ. Τσεπκεντζή είπε ότι εμείς ανήκουμε στην Νέα Δημοκρατία εσείς που ανήκετε;

Περισσότερα στο βίντεό μας παρακάτω:

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments