....

ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ : ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΕΠΚΕΝΤΖΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΡΥΣΑΦΗ

 

Εντάσεις στην 1η  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβτοίλίου που πραγματοποιήθηκε χθές  Δευτέρα 30-9-2019 .

Να αναφέρουμε ότι το νέο Δημοτικό  Συμβούλιο του Δήμου Έδεσσας απαρτίζεται από αρκετά νέα πρόσωπα.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης μόλις έφθασαν τα θέματα να συζητηθούν και να προταθούν τα πρόσωπα που θα συμετέχουν στις επιτροπές ο Δήμαρχος της Έδεσσας  βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση γιατί οι δύο παρατάξεις τις Αντιπολίτευσης του Γιάννη  Τσεπενζή και του Αντώνη Ρυσάφη  σύμφωνα με την απλή αναλογική ψήφισαν και εκλέχθηκαν σε όλες τις επιτροπές δικοί τους Δημοτικοί Σύμβουλοι!

Με όλα αυτά που συνέβησαν στην εκλογή προσώπων των Αντιπολίτευσης στις Επιτροπές έστειλαν ένα ισχυρό μήνυμα στον Δήμαρχο.

 

Διαβάστε παρακάτω τις τρεις διοικήσεις των Επιτροπών που φεύγουν από τα χέρια του Δημάρχου και πάνε στα χέρια της Αντιπολίτευσης και της Συμπολίτευσης.

 

Ειδικότερα:

Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας  εκλέχθηκε ο Αναστάσιος Πέτκου που πρότεινε ο Γιάννης Τσεπκεντζής, ενώ ο Δήμαρχος πρότεινε τον Γιάννη Χατζόγλου.

 

Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου,  εκλέχθηκε ο δημ. σύμβουλος επίσης της παράταξης του Γιάννη Τσεπκεντζή Γιώργος Μουστάκας  ενώ είχε προταθεί από τον Δήμαρχο η Αναστασία Ιατρίδου.

 

Εκπρόσωπος του Δήμου στο Κέντρο Πρόληψης Ν. Πέλλας «ΟΡΑΜΑ», προτάθηκε και εκλέχθηκε η Έφη Ταμβίσκου , Δημοτική σύμβουλος της παράταξης του Αντώνη Ρυσάφη  ενώ από την πλευρά του Δημάρχου είχε προταθεί ο  Κώστας Λαμπρόπουλος.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments