....

ΕΔΕΣΣΑ ΗΜΕΡΙΔΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΚΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ - ΒΙΝΤΕΟ

<--break->

 

22 ΕΩΣ 24 ΑΠΡ 2024 ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΗΜΕΡΙΔΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΚΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ 

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία παρακολουθήσαμε την Δευτέρα 22-4-2024 στις 7:00 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας. 

Στα πλαίσια της πανευρωπαϊκής εβδομάδας ενημέρωσης για την πρόληψη της  καρδιακής ανεπάρκειας η ομάδα εργασίας για την καρδιακή ανεπάρκεια της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας διοργάνωσε για πρώτη φορά πόλη της 'Εδεσσας αυτή την ημερίδα όπου ενημερώθηκε το κοινό από την Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Εδεσσας με υπεύθυνο τον ιατρό  καρδιολόγο κ. Ιωσήφ Καραντουμάνη Διδάκτωρ ΑΠΘ Διευθυντή Καρδιολογίας Κλινικής Νοσοκομείου Εδεσσας. 

Την παρουσίαση στην ημερίδα έκανε ο  κ. Οικονόμου  Κώστας Διευθυντής Καρδιολογίας του Νοσοκομείου Έδεσσας και  Επιστημονικά Υπεύθυνος της Καρδιολογικής Κλινικής   

Οι  παρουσιάσεις έγιναν από τους:

-κ. Κωνσταντίνο Ευθυμιάδη Επικουρικό Ιατρό Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής του Νοσοκομείου Εδεσσσας ο οποίος μίλησε για την Αιτιολογία, Διάγνωση και Πρόληψη της Καρδιακής Ανεπάρκειας στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και από τον

- κ. Ιωσήφ  Καραντουμάνη Καρδιολόγο Διδάκτωρ ΑΠΘ Διευθυντή Καρδιολογίας Καρδιολογικής Κλινικής Νοσοκομείου Εδεσσας ο οποίος μίλησε για την Θεραπεία και Πρόληψη της Απορρύθμισης της Καρδιακής Ανεπάρκειας.

Την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 από ώρες 9:30  πμ έως 13:30 μμ πραγματοποιήθηκαν στον χώρο των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων δωρεάν στο κοινό Προληπτικοί  Έλεγχοι (Ιατρικές εξετάσεις) , ηλεκτροκαρδιογράφηματα , Εργαστηριακοί έλεγχοι (NTproBNP) και Υπερηχογραφήματα καρδιάς όπου ήταν  απαραίτητο.

Την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 ώρα 12:30 στον χώρο συνεδριάσεων του Νοσοκομείου Έδεσσας θα γίνει ενημέρωση για την Καρδιακή Ανεπάρκεια αποκλειστικά στο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου της Έδεσσας.

 











 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments