....

ΕΔΕΣΣΑ: ΜΟΥΣΙΚΑ – ΔΡΟΣΕΡΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΤΗΜΕΝΙΔΩΝ

Τα ωραία γεγονότα είναι τα πιο απλά γεγονότα. Και επειδή αυτό που είδαμε την περασμένη Δευτέρα στο αναψυκτήριο Τημενιδών μας άρεσε, δίνουμε τα συγχαρητήρια μας

στους εμπνευστές. Μια δροσερή και μαζί μουσική βραδιά με ένα ξεχωριστό τοπικό μουσικό σχήμα ήταν αυτό που είδαμε. Οι Majωραίοι (ξεχωριστό και το όνομα του γκρουπ) μας συντρόφευσε το βράδυ της Δευτέρας. Οι Αντώνης Αντωνίου,  Μαρία Γκανάτσιου και Κωνσταντίνος Σαπουνάς ερμήνευσαν ρεμπέτικα, έντεχνα τραγούδια… ότι έπρεπε για μια βραδιά που παρά την πολύ ζέστη ήταν πραγματικά όαση! Την προσεχή Δευτέρα ένα άλλο σχήμα θα πάρει την σκυτάλη κι αυτοί Εδεσσαίοι: ο Πέτρος, ο Πέπε, η Χριστίνα, ο Ηλίας και ο Κώστας.

Εντωμεταξύ την Δευτέρα 11 Αυγούστου στο αναψυκτήριο που ήταν γεμάτο από κόσμο, το παρόν έδωσε και ο Δήμαρχος της πόλης Δημ.Γιάννου με εκλεκτή παρέα, μεταξύ των οποίων και ο Στρατηγός της 2ας Μεραρχίας. Ο Δήμαρχος στο τέλος της μουσικής βραδιάς έκλεψε την παράσταση, αφού είναι καλλίφωνος και δεν δίστασε να μας το αποδείξει. Δήμαρχε, μετά την πενταετία που έχεις μπροστά σου στον Δήμο, έχεις σίγουρη δουλειά!

Προτιμήστε την έξοδο σας την προσεχή Δευτέρα και επιλέξτε το αναψυκτήριο Τημενιδών όπου θα απολαύσετε το ουζάκι, το μεζεδάκι σας ή μια κρύα μπίρα ή ένα αναψυκτικό και παράλληλα θα ακούσετε μουσική. Και όλα αυτά σε πολύ προσιτές τιμές.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments