....

ΕΔΕΣΣΑ : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΘΕΡΙΝΟΥ ΣΙΝΕΜΑ 25/28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Θερινό σινεμά στην Έδεσσα

 

   Συνεχίζεται  η προβολή των ταινιών από  τον Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» και την ΔΗΚΕΔΕ στον πανέμορφο θερινό κινηματογράφο στην Έδεσσα.

**Δευτέρα 26 Ιουνίου έως και Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023: Πρόσκληση σε φόνο.

Γαλλική. Διάρκεια: 92 λεπτά.

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σίμεκ.

Πρωταγωνιστούν: Μίσα Μπάρτον, Κρις Μπράουνινγκ, Μπιάνκα Α. Σάντος

 1934. Νότια Αγγλία. Όταν ένας απομονωμένος δισεκατομμυριούχος προσκαλεί έξι φαινομενικά τυχαίους αγνώστους στο νησιώτικο κτήμα του, ατρόμητο, επίδοξο ντετέκτιβ, η Μιράντα Γκριν βρίσκει τη μυστηριώδη πρόσκληση πολύ δελεαστική για να την προσπεράσει. Όταν ένας άλλος καλεσμένος εμφανίζεται νεκρός, η Μιράντα πρέπει να φτάσει στο βάθος της κακόβουλης πλοκής πίσω από τη συγκέντρωση για να αποδείξει τον εαυτό της και ίσως να σώσει τη ζωή της.

**Παρασκευή 30 Ιουνίου, Δευτέρα 3 – Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023: Η μικρή γοργόνα.

Περιπέτεια φαντασίας. Διάρκεια: 135 λεπτά.

Σκηνοθεσία:

Rob Marshall

Ηθοποιοί:

Melissa McCarthy, Javier Bardem, Halle Bailey, Jonah Hauer-King, Jude Akuwudike, Noma Dumezweni, Kajsa Mohammar, Lorena Andrea

 Η ΜΙΚΡΗ ΓΟΡΓΟΝΑ είναι η αγαπημένη ιστορία της Άριελ, μιας όμορφης και ζωηρής νεαρής γοργόνας με δίψα για περιπέτεια. Η μικρότερη από τις κόρες του Βασιλιά Τρίτωνα και η πιο τολμηρή, η Άριελ λαχταράει να μάθει περισσότερα για τον κόσμο πέρα από τη θάλασσα, και ενώ επισκέπτεται την επιφάνεια, ερωτεύεται τον γεμάτο ζωντάνια Πρίγκιπα Έρικ. Παρόλο που οι γοργόνες απαγορεύεται να αλληλεπιδρούν με τους ανθρώπους, η Άριελ πρέπει να ακολουθήσει την καρδιά της. Κάνει συμφωνία με την κακιά μάγισσα της θάλασσας Ούρσουλα, η οποία της δίνει μια ευκαιρία να δει πως είναι η ζωή στη στεριά, αλλά τελικά βάζει τη ζωή της – και το στέμμα του πατέρα της – σε κίνδυνο.

Περιοχή: Πάρκο Καταρρακτών (Μύλοι), Έδεσσα.

 ‘Ώρα έναρξης προβολής: 21:30.

Γενική είσοδος (για όλους): 6 ευρώ.

Εισιτήρια στην είσοδο του θερινού. Μπορείτε να κλείσετε και ηλεκτρονικά εισιτήρια:  https://gocinema.gr/product-category/therinos-kinimatografos-kataraktes-edessa/

Σχόλια - Facebook Comments