....

ΕΔΕΣΣΑ : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΘΕΡΙΝΟΥ ΣΙΝΕΜΑ ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Θερινό σινεμά στην Έδεσσα

 

   Συνεχίζεται  η προβολή των ταινιών από  τον Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» και την ΔΗΚΕΔΕ στον θερινό κινηματογράφο στην Έδεσσα (περιοχή Μύλων, πάρκο Καταρρακτών). Οι προβολές ξεκινάνε στις 9.30 μ.μ. και η είσοδος (για όλους) είναι 6 ευρώ.

**Δευτέρα 19 Ιουνίου έως και Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023: Super Mario

Κινούμενα σχέδια. Διάρκεια: 93 λεπτά. Μεταγλωττισμένη στα Ελληνικά.

Ενώ επιδιορθώνουν έναν αγωγό ύδρευσης, δύο υδραυλικοί από το Μπρούκλιν, ο Μάριο και ο αδελφός του Λουίτζι, μεταφέρονται μέσα από έναν μυστηριώδη σωλήνα σε έναν μαγικό νέο κόσμο. Όταν τα δύο αδέλφια χωριστούν, ο Μάριο ζει μία επική περιπέτεια αναζήτησης του Λουίτζι. Με τη βοήθεια του μανιταριού Τοντ και μετά την εντατική εκπαίδευση στη μάχη με την αρχηγό του Μανιταροβασιλείου Πριγκίπισσα Πιτς, ο Μάριο επιστρατεύει τις δικές του δυνάμεις και αναλαμβάνει δράση.

**Πέμπτη 22 Ιουνίου έως  και Κυριακή 25 Ιουνίου 2023: Στο στοιχείο τους.

Κινούμενα σχέδια. Διάρκεια: 109 λεπτά. Μεταγλωττισμένη στα Ελληνικά.

Μια νέα πρωτότυπη ταινία που μεταφέρει τους θεατές σε ένα ξεχωριστό μέρος που ονομάζεται Πόλη των Στοιχείων, όπου σε αυτή ζουν και εργάζονται πολλά στοιχεία. Το trailer μας παρουσιάζει κάθε στοιχείο – τον αέρα, τη γη, το νερό και τη φωτιά – και τι τα ξεχωρίζει σύμφωνα με τη Φλόγα, μια έξυπνη και φλογερή γυναίκα που δεν έφευγε πότε μακριά από το σπίτι της, στη Φάιαρ Τάουν. Στην ταινία όμως βγαίνει επιτέλους από τo "στοιχείο" της για να εξερευνήσει αυτόν τον θεαματικό κόσμο που γεννήθηκε από τη φαντασία των δημιουργών της Pixar και σχεδιάστηκε ειδικά για μία μοναδική εμπειρία στη μεγάλη οθόνη. Η Πόλη των Στοιχείων εμπνέεται από μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο και αγκαλιάζει τη συνεισφορά που έχει η κάθε κοινότητα των διαφορετικών στοιχείων σε αυτή—από γιγάντια κτίρια σαν πεύκα και ουρανοξύστες με καταρράκτες έως ένα γήπεδο σε σχήμα ανεμοστρόβιλου με το όνομα Το Στάδιο του Κυκλώνα.

Περιοχή: Πάρκο Καταρρακτών (Μύλοι), Έδεσσα.

 ‘Ώρα έναρξης προβολής: 21:30.

Γενική είσοδος (για όλους): 6 ευρώ.

Εισιτήρια στην είσοδο του θερινού. Μπορείτε να κλείσετε και ηλεκτρονικά εισιτήρια:  https://gocinema.gr/product-category/therinos-kinimatografos-kataraktes-edessa/

 

2023-06-19-145351

2023-06-19-145343

2023-06-19-145332




2023-06-19-145313

 

Σχόλια - Facebook Comments