....

ΕΚΑΒ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΦΥΛΛΑΔΙΑ!

Στα άκρα φτάνει τα πράγματα η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης κ. Καραμπελίδου Χριστίνα η οποία με απόφαση που εξέδωσε θα επιβληθούν διοικητικά πρόστιμα στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης οι οποίοι τελούν υπό αναστολή εργασίας επειδή δεν κάθισαν στην καρέκλα να σηκώσουν το μανίκι διότι υπέπεσαν σε ένα φοβερό ατόπημα.
Όπως αναφέρει η διευθύντρια οι άνθρωποι αυτοί μοίραζαν φυλλάδια για ενημέρωση της χούντας που τους πέταξε στο δρόμο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς και κουπόνια προφανώς για να μαζέψουν κάποια χρήματα με σκοπό να επιβιώσουν αυτοί και οι οικογένειές τους που εδώ και ένα χρόνο δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ. Αυτό είναι το πρόσωπο των βολεμένων κομματόσκυλων που βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας και προσπαθούν με κάθε τρόπο να καταπνίξουν κάθε απόπειρα αντιστάσης και ενημέρωσης του κόσμου για την δικτατορία στην οποία ζούμε εδώ και δύο χρόνια.
Η κυρία Καραμπελίδου θα έπρεπε να είναι η πρώτη πού θα βοηθούσε με κινητοποιήσεις αυτούς τους ανθρώπους για να επιστρέψουν στις δουλειές τους αλλά τα χρήματα είναι πολλά και οι καιροί δύσκολοι.
Να τη ρωτήσουμε αν έχει τσίπα είναι μάλλον ανώφελο, το γνωρίζει και η ίδια ότι την έχει χάσει εδώ και καιρό.https://www.tastv.gr/sites/default/files/field/image/2022-09-18_114450.jpg

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments