....

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ DIGITAL MARKETING CRASH COURSE ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ

Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση της e-Academy, της εκπαιδευτικής Ακαδημίας που έχει δημιουργήσει για την ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα, το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας

Εξέλιξη, μέλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, θα διεξάγει στη Θεσσαλονίκη, στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς, το εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Digital Marketing Crash Course. To πρόγραμμα, το οποίο ξεκινά στις 26 Ιουνίου, έχει την αιγίδα του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Το Digital Marketing Crash Course είναι ένα εντατικό και ανταποδοτικό σε γνώσεις εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το digital marketing. Μέσα σε 65 ώρες εκπαίδευσης που συνδυάζουν διδασκαλία σε αίθουσα και e-learning, αναλύονται η θεωρία και οι πιο σύγχρονες τεχνικές του digital marketing. Με εισηγητές 13 κορυφαίους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες, προσφέρει τις απαραίτητες γνώσεις, ώστε οι απόφοιτοι να μπορούν να αναπτύξουν και να αξιολογήσουν digital marketing στρατηγική και online καμπάνιες. Υπεύθυνος εκπαίδευσης είναι ο Παναγιώτης Γκεζερλής, CEO της Convert Group eBusiness Consulting, καταξιωμένο στέλεχος του χώρου, ο οποίος έχει επιμεληθεί την εκπαίδευση εκατοντάδων στελεχών στην e-Academy και γενικότερα στο χώρου του eBusiness. Επιπλέον οι συμμετέχοντες εξασφαλίζουν μια πλήρη προετοιμασία για τις εξετάσεις που οδηγούν στη διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση OMCA (Online Marketing Certified Associate).

Το Digital Marketing Crash Course αποτελεί ένα ακόμα εκπαιδευτικό πρόγραμμα μετά τα πολύ επιτυχημένα Digital Marketing Practitioner και e-Commerce Practitioner της e-Academy, της Εκπαιδευτικής Ακαδημίας που δημιούργησε το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, με στόχο να δημιουργήσει κορυφαίους επαγγελματίες στο χώρο της ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας.  

Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη είναι πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, το οποίο παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες στους αναδυόμενους τομείς της οικονομίας.

Περισσότερες πληροφορίες, στο site της Εξέλιξης www.excelixi.org.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments