....

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟ-ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ!!!

Εικόνες φαρ-ουέστ εξελίχθηκαν στο νοσοκομείο Βέροιας τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 10 Φεβρουαρίου.

Νοσηλευόμενος στη μονάδα βραχείας νοσηλείας, ο οποίος είχε νοσηλευτεί και στο παρελθόν για ψυχολογικά προβλήματα, σε κατάσταση αμόκ όρμησε στο χώρο των εξωτερικών ιατρείων και τα έκανε λίμπα!!!

Την ώρα εκείνη στο χώρο των εξωτερικών ιατρείων εφημέρευε ιατρός ο οποίος είναι και ιερομόναχος και κάνει την ειδικότητά του στο νοσοκομείο Βέροιας.

Ο νοσηλευόμενος επιτέθηκε στον ιατρό-ιερομόναχο με απίστευτη μανία, τον γρονθοκόπησε επιφέροντάς του κάταγμα στη μύτη και πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπο.

Νοσηλευτής που επενέβη για να προστατέψει τον ιατρό-ιερομόναχο, δέχτηκε κι αυτός πολλαπλά χτυπήματα και τραυματίστηκε σοβαρά.Image and video hosting by TinyPic

Στη συνέχεια ο δράστης πήρε ένα χειρουργικό ψαλίδι κι άρχισε να καταστρέφει ιατρικά μηχανήματα και εξοπλισμό.

Όταν ξέσπασε το μένος του, τηλεφώνησε στο κέντρο ραδιοταξί και με ταξί έφυγε από το νοσοκομείο. Δεν πήγε όμως πολύ μακριά, καθώς είχε ήδη ενημερωθεί η αστυνομία και συνελήφθη μέσα στο ταξί.

Ο ιατρός-ιερομόναχος νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα, ενώ σοβαρά τραύματα φέρει και ο νοσηλευτής.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό έθεσε για ακόμη μια φορά επί τάπητος, το ζήτημα της ασφάλειας του νοσοκομείο Βέροιας, κυρίως τις νυχτερινές ώρες. Και το ζήτημα αυτό θάφτηκε κάτω από το χαλί των περικοπών προς ικανοποίηση των μνημονιακών εντολών.
 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments