....

ΦΣΕ ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΈΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΕΜΑΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΈΔΕΣΣΑ

ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

    

 

Με ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις συνεχίζεται το πολιτιστικό καλεντάρι του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος».

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 7 το απόγευμα στο Παρθεναγωγείο θα γίνει η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Γιώργου Δελιόπουλου  «Αλιρρόη Το μηδέν στον καθρέφτη» (εκδόσεις ΑΩ).

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 7 το απόγευμα στην αίθουσα της Νομαρχίας (Έδεσσα) συνεχίζονται οι μαγικές συνέργειες: η χορωδία του Συλλόγου «Μέγας Αλέξανδρος» και η χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών Ν.Πέλλας «Η Μπίγα» ενώνουν τις φωνές τους για να μας ταξιδέψουν στην χώρα της αγάπης και του έρωτα. Τραγουδάμε για την αγάπη, συνοδεία ζωντανής μουσικής: Σταύρος Γκέρτζας (μπουζούκι), Φάνης Τσορμπατζόγλου (κιθάρα), Κώστας Παπάς (κρουστά).

Οι επόμενες εκδηλώσεις:

*Σάββατο 2 Μαρτίου 2024 και ώρα 7 το απόγευμα στο Παρθεναγωγείο θα γίνει η παρουσίαση του μυθιστορήματος «Ανάληψη» (εκδ.Πατάκης) του Ηλία Παπαμόσχου.

*Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024 και ώρα 9.30 μ.μ. στο καφέ Παπίλιο (Έδεσσα) το καθιερωμένο αποκριάτικο πάρτι του Φ.Σ.Ε. με άφθονη λάτιν -και όχι μόνο- μουσική από γνωστούς dj.

*Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 και ώρα 9 μ.μ. στο Παρθεναγωγείο συναυλία με τον Βασίλη Πρατσινάκη. Γνωστές μελωδίες, έντεχνα και λαϊκά τραγούδια. Μαζί του οι μουσικοί: Σάκης Κοντονικόλας, Αντώνης Κουμανδράκης, Β

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments