....

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΣΚΟΣ : ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ-ΒΙΝΤΕΟ

Το βράδυ της Κυριακής 14/4 προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο για το Μουσικό Κουτί της ΕΡΤ μια πολύ ιδιαίτερη μουσική εκπομπή, που φιλοξένησε τραγουδιστές, συγκροτήματα και μουσικούς χαρίζοντας πολλές και ξεχωριστές ερμηνείες.

O Γιάννης Δίσκος σε ανάρτησή του έγραψε :

"Σήμερα θα βρεθώ σε αυτή τη θέση για τελευταία φορά. Μετά από 117 εκπομπές, 3,5 χρόνια, εκατοντάδες καλεσμένοι, χιλιάδες τραγούδια αλλά το πιο σημαντικό…. Αμέτρητα συναισθήματα. Ευχαριστώ πρώτα από όλα τον κόσμο που αγάπησε την εκπομπή και μας αγκάλιασε όλους. Στη συνέχεια έναν έναν ξεχωριστά, που δούλεψαν, είχαν το όραμα, κάνανε πράξεις τις ιδέες και προπάντων στάθηκαν δίπλα μας. Νίκο σε ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκες, Ρένα μου ξέρεις πόσο πολύ σε αγαπάω, Στέλιο και Μαριλένα ό,τι χρειάστηκα ήσαστε δίπλα μου, Μωζάικ η αγάπη μου όλη"

 

Πρωταγωνιστές σε όλες τις εκπομπές του Μουσικού Κουτιού ήταν η Ρένα Μόρφη και ο Νίκος Πορτοκάλογλου αναλαμβάνοντας τον ρόλο των παρουσιαστών (δείτε εδώ πως φάνηκε στον Πορτοκάλογλου η συγκεκριμένη εμπειρία).

Στο μεγάλο φινάλε της εκπομπής είδαμε τον Μίλτο Πασχαλίδη και την Νατάσα Μποφίλιου σε μοναδικές ερμηνείες. Προς το τέλος της βραδιάς οι δύο παρουσιαστές αποχαιρέτησαν με μεγάλη συγκίνηση το τηλεοπτικό κοινό, που τους κράτησε παρέα όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια.

 

Η συγκίνηση στο μεγάλο φινάλε του Μουσικού Κουτιού

«Ευχαριστούμε πολύ και όλους εσάς, που μας αγαπήσατε και μας κάνατε παρέα όλα αυτά τα χρόνια από όλα τα μέρη του κόσμου», είπε η Ρένα Μόρφη.

 

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου συμπλήρωσε: «Ευχαριστούμε για τη δύναμη, την έμπνευση και την αγάπη που πήραμε όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια».

 
 
 


 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments