....

ΓΥΜΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Μια γυμνή γυναίκα, προφανώς υπό την επήρεια ψυχεδελικών ναρκωτικών, καταγράφηκε από την κάμερα να τρέχει μέσα σε ένα αεροδρόμιο της Χιλής και να επιτίθεται βίαια σε άλλους επιβάτες πριν τελικά συλληφθεί από την αστυνομία.

Τα πλάνα που τραβήχτηκαν από έκπληκτους ταξιδιώτες δείχνουν τη γυμνή γυναίκα να χαϊδεύει ήρεμα τα μαλλιά της προτού ξαφνικά αρχίσει να τρέξει προς τους ανθρώπους που κυκλοφορούσαν στο αεροδρόμιο Nuevo Pudahuel στο Pudahuel, έξω από το Σαντιάγο της Χιλής.


Στη συνέχεια, η γυναίκα εισέρχεται στο χώρο στάθμευσης του αεροδρομίου, όπου αρχίζει να ουρλιάζει και να χοροπηδά. Ξαφνικά αρπάζει μια ανυποψίαστη γυναίκα από τα μαλλιά και με βία τη ρίχνει στο πάτωμα.

Το προσωπικό ασφαλείας του αεροδρομίου - στο βίντεο διακρίνεται με φωτεινά πορτοκαλί γιλέκα – παρακολουθεί το περιστατικό χωρίς να αναλαμβάνει δράση, μέχρι που το βίντεο τελειώνει.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Emol, η γυναίκα είχε καταναλώσει παραισθησιογόνα μανιτάρια σε ένα πάρτι πριν πάει στο αεροδρόμιο στις 16 Νοεμβρίου, όταν συνέβη το περιστατικό. Αργότερα συνελήφθη από την αστυνομία και ενδέχεται να αντιμετωπίσει κατηγορίες.

 

 

 

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments