....

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ (VIDEO PHOTO)

Συνολικά 65 παραβάσεις βεβαίωσε η αστυνομία χθες το βράδυ κατά την διάρκεια μεγάλης επιχείρησης (δείτε εδώ) που πραγματοποιήθηκε από την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Στην επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στο παρκινγκ του ΙΚΕΑ στην ανατολική πλευρά της πόλης και είχε ως σκοπό την καταπολέμηση των αυτοσχέδιων αγώνων επίδειξης οδηγικών ικανοτήτων, συμμετείχαν τουλάχιστον πάνω από 50 αστυνομικοί.Image and video hosting by TinyPic
Η αστυνομική επιχείρηση με τις.. σημειώσεις
Συμφώνα με πληροφορίες, οι αρχές είχαν τοποθετήσει αστυνομικούς με πολιτικά στον χώρο όπου πραγματοποιούνταν οι αυτοσχέδιοι αγώνες -επικίνδυνοι ελιγμοί – επίδειξη οδήγησης- «Drift», οι οποίοι είχα ως μέλημα το να σημειώνουν τις πινακίδες αριθμών κυκλοφορίας των οχημάτων που συμμετείχαν στις αυτοσχέδιες επιδέξιες. Στην συνέχεια οι αστυνομικοί είχαν αποκλείσει όλες τις εξόδους περιμετρικά του χώρου όπου πραγματοποιούνταν οι αυτοσχέδιοι αγώνες επίδειξης και «περίμεναν» όποιον… είχε καταγραφεί στην λίστα.

Συμμετείχαν με αγροτικά
Ακόμα, αξίζει να σημειωθεί ότι ορισμένοι οδηγοί συμμετείχα στα drift με αγροτικά αυτοκίνητα από τα οποία ακούγονταν στην τσίτα διάφορα λαϊκά άσματα, τα οποία ομολογουμένως προσέφεραν ένα θέαμα μοναδικό.
Πρόστιμο ύψους 13.000 ευρώ
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «seleo.gr», οι αρχές φέρεται να βεβαιώσαν πρόστιμο σε παραβάτη οδηγό χρηματικού ύψους 13.000 ευρώ. Ο λόγος για το υπέρογκο χρηματικό πρόστιμο που επιβλήθηκε, είναι ότι ο οδηγός φέρεται να συμμετείχε στις επιδείξεις με επαγγελματικό όχημα.

Οι καταγγελίες
Αφορμή για την μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ και διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, φέρεται να είναι καταγγελίες για φασαρία που δέχτηκε η αστυνομία από παρακείμενο νοσοκομείο. Επίσης, σημειώνεται ότι, παρόμοια επιχείρηση είχε πραγματοποιηθεί από τις Αρχές και την περασμένη Πέμπτη. Παράλληλα υπογραμμίζεται ότι εκτός από τις οδηγικές επιδείξεις, πραγματοποιούντα και επιδείξεις με ηχοσυστήματα αυτοκινήτων τα οποία κάλλιστα θα ζήλευε και συναυλία.

Αναλυτικά οι παραβάσεις
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έδωσε η αστυνομία οι 65 παραβάσεις έχουν ως εξής :
ΤΡΟΧΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ
ΕΙΔΟΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ          Ι.Χ.Ε. – ΔΙΚΥΚΛΑ
Επικίνδυνοι ελιγμοί – επίδειξη οδήγησης             21
Μη χρήση κράνους         3
Θόρυβος – σιγαστήρας                4
Έλλειψη πινακίδων κυκλοφορίας            2
Στέρηση άδειας κυκλοφορίας   2
Στέρηση ασφαλιστηρίου συμβολαίου   4
Στέρηση άδειας οδήγησης          6
Κ.Τ.Ε.Ο.                2
Έλλειψη πυροσβεστήρα – αντικανονική μεταφορά        3
Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων      1
Παραβάσεις μέθης (πλημ/τα)   2
Παραβάσεις μέθης (διοικητικά)               2
Λοιπές παραβάσεις        13
ΣΥΝΟΛΟ              65

 

Του Μιχαήλ Λιάπη

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments