....

ΚΛΕΩΝ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ: «ΕΙΣΑΙ ΦΤΩΧΟΣ, ΘΑ ΣΑΠΙΣΕΙΣ ΜΕΣΑ – ΕΙΣΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ; ΘΑ ΒΓΕΙΣ»

Συνέντευξη έδωσε ο Κλέων Γρηγοριάδης στη δημοσιογράφο Μαρία Κεφαλά και για άλλη μια φορά είπε τα πράγματα χωρίς να φοβηθεί κανέναν και τίποτα.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 και ηθοποιός μίλησε για τον Δημήτρη Λιγνάδη, τις φωτιές που καίνε τη χώρα, τον απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη και την ελλιπή κυβερνητική διαχείριση.

Αποσπάσματα από την συνέντευξη

«Οι πυροσβέστες που συνταξιοδοτούνται δεν αντικαθίστανται. Γνωρίζουμε ότι ζητούν να μονιμοποιηθούν χρόνια οι εποχικοί. Και η κυβέρνηση, εν μέσω αυτής της καμένης γης εδώ, όχι απλώς δεν τους μονιμοποιεί αλλά στέλνει τα ΜΑΤ. Και είχαμε έναν να χαροπαλεύει από το ξύλο. Η απάντησή της σε ανθρώπους που δίνουν τη ζωή τους για να μην καούμε. Γνωρίζουμε ότι αν δεν έχουμε ζήσει τεράστιες καταστροφές, είναι από το φιλότιμο αυτών των ανθρώπων και των ίδιων των κατοίκων, των θυμάτων των πυρκαγιών, που δεν ακούν τον Μητσοτάκη και την Πολιτική Προστασία και μένουν στις αυλές τους και τα σώζουν»

«Τι έκανε ο Στυλιανίδης για τη Βόρεια Εύβοια; Τίποτα απολύτως. Τι έκανε τότε με την Αττική οδό που κόντεψαν να πεθάνουν άνθρωποι; Τίποτα απολύτως. Και τον υποδεχτήκαμε με τιμές πρωθυπουργού. Είναι εθνική ντροπή να έρχονται αυτοί οι άνθρωποι μετά βαΐων και κλάδων. Και μετά να μην καταδέχονται καν να μας πουν μία συγγνώμη. Αυτή η αναλήθεια, αυτή η αδιαφορία, η αλαζονεία τους. Ο παρασιτικός ολιγάρχης, παύλα, φίλος μου, ας βάλει μέσα ανεμογεννήτριες»

«Μέσα σε 10 μέρες αποφυλακίστηκαν ο Κορκονέας, που σκότωσε ένα ανήλικο παιδί, πήρε τη ζωή ενός παιδιού 15 ετών που το μόνο του αδίκημα ήταν ότι βρισκόταν στα Εξάρχεια. Αποφυλακίστηκε. Στο ίδιο δεκαήμερο αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας και ο ένας εκ των δυο δολοφόνων του Ζακ Κωστόπουλου. Τον θαυμάσιο αυτό άνθρωπο, που στερείται όλη η κοινωνία γιατί τον λιντσάρισαν. Επίσης, αφέθηκε ελεύθερος ο βιαστής δύο ανήλικων παιδιών. Ο υπουργός Δικαιοσύνης Τσιάρας θα έπρεπε να έχει παρέμβει για να σώσει τουλάχιστον αυτό το παιδί, που να θυμίσουμε σε όλους τι έχει κάνει: ληστεία μίας τράπεζας, έχει συλληφθεί, έχει καταδικαστεί, έχει πληρώσει με βάση τον νόμο και εδώ και 8 μήνες έχει εκτίσει την ποινή του. Και παραμένει μέσα, και ο κύριος Τσιάρας κωφεύει και δεν επεμβαίνει»

«Είσαι φτωχός, θα σαπίσεις μέσα. Ακόμα και αν δεν έχει σκοτώσει κανέναν. Είσαι πλούσιος, είσαι επώνυμος, κρατάς επώνυμους, εκβιάζοντάς τους με στοιχεία που δεν θέλουν να δημοσιοποιηθούν σε καμία περίπτωση; Θα βγεις. Δεν πάει να έχεις καταδικαστεί για δύο βιασμούς ανηλίκων».


 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments