....

ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ (PHOTOS)

Ακόμη ένα όνειρο γίνεται όνειρο θερινής νυκτός για την Έδεσσα. Ο λόγος αυτή τη φορά για το Κολυμβητήριο της Έδεσσας που και αυτό το έχει αφήσει στην μοίρα του η Δημοτική αρχή της Έδεσσας. Αφού δεν νοιάζεται για τίποτα εκτός από τις τσιμεντοστρώσεις στην πόλη και σε ανούσιες «εκδηλωσούλες»…  Είναι κρίμα γιατί ένα στολίδι της πόλης έχει εγκαταλειφθεί.

Αρκεί να θυμηθούμε τι ζωή έδινε όταν ήταν ανοιχτό, με κόσμο να πηγαινοέρχεται, με δεκάδες παιδιά να μαθαίνουν κολύμπι και με πολλούς συνδημότες μας να το προτιμούν ως μέθοδο εκγύμνασης. Τώρα είναι εγκαταλειμμένο, με σκουπίδια, ρημαγμένο, με σπασμένα τζάμια, χωρίς καμία μα καμία προστασία.

Το έτος 1988 το διεκδίκησε η τότε Δημοτική Αρχή και ήταν το πρώτο Δημοτικό Κολυμβητήριο στην Β. Ελλάδα. Η τωρινή Δημοτική Αρχή το απαξίωσε και από ένα αθλητικό κολυμβητικό κέντρο που ήταν το κόσμημα της πόλης μας και αθλούνταν σε αυτό εκατοντάδες μαθητές και ενήλικες το κατάντησε να είναι ένα ρημαγμένο δημοτικό κτήριο όπως και τόσα άλλα.  

Είναι πραγματικά τραγικό κάτοικοι της Έδεσσας της "Πόλης των νερών"  να πηγαίνουν οι ίδιοι και τα παιδιά τους στο κολυμβητήριο της γειτονικής όμορφης πόλης  Νάουσας.

Τι θα γίνει στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30-4-2015 Τι θα ψηφίσουν αλήθεια οι Δημοτικοί Σύμβουλοι; θα ψηφίσουν να δοθεί και αυτό σε ιδιώτη; Θα δοθεί σε κάποιον «δικό» μας, τάχα μου για να εισπράξει ενοίκια ο Δήμος; Για να φεσωθεί και πάλι ο Δήμος, όπως τόσα και τόσα ακίνητα που δόθηκαν σε ιδιώτη και τα ενοίκια δεν έχουν εισπραχθεί ποτέ; Τι να θυμηθούμε; Το Ξενία; Ποιο άραγε θα είναι το επόμενο μεγάλο έργο σας; Το ιδιωτικό κολυμβητήριο;

Εμείς προτείνουμε να εξετάσετε και το θέμα της εκμάθησης κολύμβησης μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή… επειδή ζούμε εποχές τεχνολογίας!!!

Σοβαρευτείτε κύριοι. Βάλτε τα κεφάλια κάτω, σκεφτείτε, δουλέψτε και επιτέλους κάντε κάτι για το κολυμβητήριο. Πως τόσα και τόσα κολυμβητήρια λειτουργούν σε άλλες πόλεις; Έχουν άλλοι Δήμοι λεφτά; Ή έχουν όνειρα και ιδέες εφαρμόσιμες; Ρωτήστε και συνεννοηθείτε ίσως με κάποιους που γνωρίζουν περισσότερα από εσάς ή  δικαίως είναι περισσότερο έξυπνοι και τεχνοκράτες επίσης .

Και επιτέλους δώστε απαντήσεις στον κόσμο που σας εμπιστεύτηκε με την ψήφο του. Πείτε καθαρά την αλήθεια και τι θα γίνει με το κολυμβητήριο.

Υπάρχει η σοβαρή μας πρόταση να καταργηθούν οι έμμισθοι Αντιδήμαρχοι  αφού δεν έχουν κάποιο αντικείμενο για να ασχοληθούν αφού όλα ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ σε ιδιώτες.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments