....

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΣΕΞ

"Μόλις χθες το βράδυ έλαβα το πιο τρομακτικό τηλεφώνημα από πελάτη για τηλεφωνικό σεξ, στην καριέρα μου. Αυτοκτόνησε την ώρα του τηλεφωνήματος", σημειώνει η μεσήλικη sex operator, η οποία είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

"Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον ήχο από τον πυροβολισμό και τον γδούπο από το σώμα του να πέφτει στο πάτωμα", αναφέρει η ΄ίδια, στο βιβλίο Phonesex, του φωτογράφου Phillip Toledano.Image and video hosting by TinyPic

Σίγουρα αυτή δεν είναι μία ιστορία τηλεφωνικού σεξ που περιμένει να ακούσει κάποιος, αναφέρει ο Justin Jones του Daily Beast, όπου όπως σημειώνει, οι πελάτες έχουν την δυνατότητα να βγάλουν στην επιφάνεια τις πιο βαθιές σεξουαλικές τους φαντασιώσεις, χωρίς να φοβούνται ότι θα κριθούν γι αυτές.

sex_2.JPG

Μία μελαχρινή sex operator κοντά στα 30 περιγράφει στο βιβλίο πως ένας πελάτης με το όνομα Gary, έβλεπε το σόου "Ποια είναι η πιο δυνατή γυναίκα του κόσμου", την ώρα που της μιλούσε στο τηλέφωνο. Για να συμμετέχει και αυτή στην φαντασίωση του, του περιέγραφε πως μπορεί εύκολα να σηκώσει μία μοτοσυκλέτα ενώ αυτός την παρακαλούσε από το τηλέφωνο να του σηκώσει το... αυτοκίνητο της φιλενάδας του, ένα Mazda Miata, με αυτή μέσα.

sex_3.JPG

Άλλοι πελάτες προτιμούν μία γυναίκα στο τηλεφωνικό κέντρο, πιο συνεσταλμένη και κοντρολαρισμένη.

Κάποιοι προτιμούν η τηλεφωνήτρια να συμπεριφέρεται σαν "άβγαλτη παρθένα" και άλλοι να βρίζει και να τους προκαλεί.

"Είμαι το ναρκωτικό τους, του μαθαίνω πως να προσφέρουν ευχαρίστηση στον εαυτό τους", λέει μία όμορφη, αδύνατη μελαχρινή εργαζόμενη σε κέντρο τηλεφωνικού σεξ.

"Το χειρότερο που μου έτυχε ήταν ένας πελάτης, που ήθελε να κοιμηθώ με την γυναίκα του", αναφέρει.

sex_4.JPG

Ο Toledano ανακάλυψε ότι το 1/4 των sex operator είναι άνδρες. Όπως λένε, οι γυναίκες τους τηλεφωνούν με σκοπό να νιώσουν ότι ασκούν εξουσία πάνω τους.

Μία από τις εργαζόμενες ως sex operator είπε στον Toledano ότι πλέον έχει μαζέψει αρκετά λεφτά για να τα παρατήσει και να κάνει μία κανονική σχέση.

 

Σύμφωνα με το Forbes, μία sex οperator κερδίζει 20 δολάρια την ώρα ή περίπου 40.000 το χρόνο.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments