....

ΣΧΕΔΟΝ 800 ΚΙΛΑ – ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΥΑΡΙΑ Η ΒΑΡΥΤΕΡΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η βαρύτερη κολοκύθα στη Γερμανία φέτος προέρχεται από την περιοχή Allgäu. Οι καλλιεργητές David και Jakob Frommelt από το Erkheim κέρδισαν τη ζύγιση κολοκύθας στο Ludwigsburg την Κυριακή. Η κολοκύθα τους “Atlantic Giant” ζύγιζε ακριβώς 796 κιλά.

Με 796 κιλά, ο David και ο Jakob Frommelt από το Erkheim στο Unterallgäu καλλιέργησαν φέτος την πιο βαριά κολοκύθα στη Γερμανία. Με την κολοκύθα “Atlantic Giant” κέρδισαν το ζύγισμα κολοκύθας στο Blühende Barock στο Ludwigsburg.

 

Το ρεκόρ κολοκύθας είναι πάνω από 900 κιλά

Παραγωγοί από όλη τη Γερμανία συμμετέχουν στο Γερμανικό Πρωτάθλημα ζύγισης κολοκύθας. Στόχος του διαγωνισμού στην έκθεση κολοκύθας στη Βάδη-Βυρτεμβέργη ήταν να ξεπεραστεί το γερμανικό ρεκόρ βάρους από το 2018.

Έχει βάρος 916 κιλά από τον Mario Weishäupl από τη Βαυαρία. Σε ξεχωριστό διαγωνισμό της Βάδης-Βυρτεμβέργης, ο κτηνοτρόφος Nils Schuon από το Haiterbach κατέχει το ρεκόρ στο ζύγισμα κολοκύθας με 695 κιλά.

Η κολοκύθα του Chianti ζυγίζει πάνω από έναν τόνο

Μια εβδομάδα αργότερα, στις 9 Οκτωβρίου, οι κολοκύθες από όλη την Ευρώπη έρχονται στη ζυγαριά. Ο υπερασπιστής του τίτλου είναι ο Stefano Cutrupi από τη Radda in Chianti (Ιταλία), ο οποίος κατέλαβε την πρώτη θέση πέρυσι με την κολοκύθα του των 1217,5 κιλών.

Αμέτρητα δείγματα και τεράστια γλυπτά κολοκύθας μπορείτε να δείτε στους κήπους γύρω από το παλάτι του Λούντβιχσμπουργκ στην ετήσια έκθεση κολοκύθας.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments