....

ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πανελλήνιος σύλλογος ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας.loytropoleis.com 2310905164 Θεσσαλονίκη  

                         Ανακοίνωση

Στον Σύνδεσμο δήμων ιαματικών πηγών Ελλάδας πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου αντιπροέδρου και μελών της εκτελεστικής επιτροπής.

Από ότι πληροφορηθήκαμε το προεδρείο παραμένει το ίδιο πρόεδρος από την Κύθνου ο δήμαρχος και απλά αλλάξανε μερικά μέλη της  εκτελεστικής επιτροπής. Η νέα δημοκρατία τα  κατάφερε να κρατήσει αυτόν τον αναπτυξιακό φορέα εντελώς ακατάλληλο και να βγάλει ένα προεδρείο μόνο και μόνο να υπάρχει.
Τα  προηγούμενα χρόνια με το ίδιο προεδρείο έθαψαν τον σύνδεσμο  πολιτικά λέγοντας πως οι ιαματικές πηγές ανήκουν σε ιδιώτες και όχι το τοπική αυτοδιοίκηση και πολλές ιαματικές έκλισαν αντί να ανοίξουν

Ασφαλώς ο μεγάλος κερδισμένος ο σημερινός Γενικός Γραμματέας του συνδέσμου ο οποίος τα κατάφερε πάλι να κάνει τις εκλογές που θέλει να εκλέξει τον πρόεδρο που ήθελε και ο ίδιος για να παραμείνει γραμματέας με τρεις χιλιάδες το μήνα χωρίς να προσφέρει τίποτε.

Κανονικά αυτός ο θεσμός θα έπρεπε να καταργηθεί διότι δεν προσφέρει τίποτα δεν έχει αρμοδιότητες αλλά παρέμεινε για να παραμείνουν  μερικοί στις θέσεις τους και να τρώνε (καλά)...
=====================================

Καλό μας αγώνα όπως τόσα χρόνια από τον  μοναδικό  πανελλήνιο  σύλλογο ιαματικών πηγών λουτροπόλεων Ελλάδος... 

Από το γραφείο του Πρόεδρου Ανέστη Αναστασιάδη                                       

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments