....

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΙΣΤΩΝ Π.ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ

 

 

Φίλες και φίλοι,

Καλησπέρα σας και Καλή Εβδομάδα


 
ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ την ΓΣ της Τετάρτης 18.04.2018 και ώρα 20.00 
 
 
στο cafe-bar-restaurant  ''my house''
στη παραλιακή οδό της Ν. Κρήνης Νικ. Πλαστήρα 55, 100μ. μετά το Remezzo Palace στην αριστερή πλευρά.
 
Και αυτό το Σαββατοκύριακο στο χωριό δεχθήκαμε ερωτήματα για το νερό, την ποιότητα του, τους λογαριασμούς και για τις πρακτικές που ακολουθεί η ΔΕΥΑ 
τόσο σ΄αυτά τα θέματα, όσο και με την απόφαση της να αποστείλει ετεροχρονισμένα (μετά 3 χρόνια) και μάλιστα εν εκκρεμοδικία τους λογαριασμούς άνω των 300 ευρώ για βεβαίωση οφειλής στην ΑΑΔΕ και τις ΔΟΥ.
 
Καλούμε όλους τους φίλους Οικιστές που έλαβαν βεβαιώσεις οφειλής από τις ΔΟΥ, είτε να μας τις αποστείλουν είτε να τις προσκομίσουν στην μεθαυριανή ΓΣ,
 
στην οποία πρέπει να παρευρεθούν τόσο για την υπόθεση της ΔΕΥΑ όσο και για την φύλαξη του Οικισμού (Security) για την οποία επίσης δεχόμαστε ερωτήματα από Οικιστές και Επαγγελματίες για το αν ισχύσει και φέτος.
 
Η φετινή χειμερινή σαιζόν τελείωσε για τους περισσότερους, αλλά ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ γιατί
 
Ο καθένας μας πρέπει να αναρωτηθεί, τι παροχές ΥΔΡΕΥΣΗΣ είχε από την ΔΕΥΑ Εδεσσας για ακόμα μία χρονιά, για να ζητούν να πληρωθούν λογαριασμοί από 59,50 ευρώ ετησίως έως και 990,0 ευρώ την τριετία με τις παράνομες αναδρομικές χρεώσεις !!!!
(πέρα τη μη ύπαρξης έργων, συμβάσεων, υδρομέτρων κλπ).
 
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ! 
 
Κι εσύ έμεινες χωρίς νερό στο χωριό όταν το χρειαζόσουν και μάλιστα εν μέσω εορτών. 
Κι εσύ βλέπεις όταν υπάρχει νερό να είναι είτε ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ή να τρέχει χώμα στον νιπτήρα και να εκνευρίζεσαι.
Κι εσύ κουβαλάς εμφιαλωμένα νερά για να πιείς ή και παραγγέλνεις υδροφόρες από την Αρνισσα.
Κι εσένα πιθανώς πάγωσε και φέτος η σωλήνα ή βούλωσαν τα φίλτρα.
Θα φθάσεις όπως και πέρσι τον Αύγουστο, τον Σεπτέμβριο στο σπίτι σου για να ποτίσεις, να διανυκτερεύσεις, να καθαρίσεις το σπίτι σου, να κάνεις εργασίες και δεν θα έχεις και πάλι νερό.
Θα τηλεφωνήσεις αγανακτισμένος στη ΔΕΥΑ, ή σε μέλη του ΔΣ του Συλλόγου, σε ντόπιους διοικούντες και δε θα βρεις λύση, επειδή για ακόμα ένα καλοκαίρι
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΣΩΛΗΝΟΜΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ που το ονομάζουν παράλληλο-βοηθητικό και το νερό ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ από το κυρίως δίκτυο.
Αλήθεια, ας μας απαντήσουν οι λαλίστατοι της ΔΕΥΑ ΕΔΕΣΣΑΣ στα δημοτικά συμβούλια, ποία είναι η πραγματική αναλογία νερού, κυρίως/βοηθητικού δικτύου.
 
Για αυτούς τους λόγους αγωνιζόμαστε! Να φέρουμε πόσιμο, ασφαλές και διαρκές νερό στο χωριό για τις πραγματικές ανάγκες οικιστών και επισκεπτών και όχι για 500 κατοίκους. 
Αγωνιζόμαστε να πληρώνουμε ορθολογικούς λογαριασμούς μη πληρώνοντας τις ''τρύπες'' ή τις οφειλές της ΔΕΥΑ νυν ή προηγουμένων ετών από κακοδιαχείριση, διοικητική ανεπάρκεια και έλλειψη ορθών αποφάσεων.
 
Σε περιμένουμε στην ΓΣ της Τετάρτης.
Θα παρευρεθούν :
-ο Νομικός Σύμβουλος για το θέμα της ΔΕΥΑ.
-Οι υπεύθυνοι της εταιρείας GSS Security
 
ΕΚΤΑΚΤΟ : ΝΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΩΝ 9.00 μμ ΤΟΥ PELLA TV ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 21.20
 
 
Σας ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση, συμμετοχή και παροτρύνσεις !
Με εκτίμηση
Το ΔΣ 
Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments