....

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΕΔΕΣΣΑΣ

            Φορεβή εμφάνιση για τους αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Ταεκβοντο Έδεσσας την Κυριακή 23 Μαρτίου

στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντο που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Κλειστό Γυμναστήριο Σταυρούπολης στην Θεσ/νίκη.

               Ο Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ συμμετείχε με 6 ομάδες εκ των οποίων οι 5 στα μετάλλια, 3χρυσά , 1 αργυρό και 1 χάλκινο.

          Οι αθλητές αγωνίστηκαν σε ομάδες των 5 ατόμων, σε δύο γύρους των τριών λεπτών, όπου στον 1ο γύρω αγωνίστηκαν  ο καθένας για 45''με τον αντίπαλο της κατηγορίας του και στον 2ο με τυχαία σείρα σύμφωνα με την κρίση του προπονητή.

          Συγκεκριμένα την πρώτη θέση στην κατηγορία τους έλαβαν τα αγόρια γεννηθέντες 2000-2001 μετά από τρείς αγώνες, οι ομάδα απαρτίζονταν από τους: Χαρίτο Μαρίνο, Γκόγκο Δημήτριο, Χατζηιωαννίδη Γιώργο, Νάντη Πασχάλη και Θεωωδορίδη Θεόδωρο.

          Πρώτη θέση και για την ομάδα των Κορασίδων 2000-2001 μετά από τρεις αγώνες με τις: -47 κιλά  Προφητηλιώτη Ιορδάνα, -51 Νάνου Ιωάννα, -55 Μαρίνου Δήμητρα, -59 Πόζαρλη Αγγελική, +59 Σακίτα Σοφία

          Επίσης πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο για την μικτή κατηγορία (αγορια-κορίτσια) γεννηθέντες 2002-2003 μετά από μια φοβερή εμφάνιση και τρεις αγώνες με τους: Μπινιόλας Στέφανος, Μαλίγκα Έλενα, Πόζαρλη Αθηνά, Χατζής Βαγγέλης και Τσαούσκα Αντιγόνη.

          Την δεύτερη θέση στην μικτή κατηγορία έλαβαν οι γεννηθέντες 2004-2005, στην ομάδα συμμετείχαν οι: Τότλης Ιωάννης, Μοσχόπουλος Γρηγόρης, Προφητηλιώτη Μαρία, Ζδρου Μικαέλλα.

          Ενώ την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο έλαβαν οι μικτή ομάδα 2000-2001 στην οποία συμμετείχαν οι Τούρα Παναγιώτα, Κεσκίνη Παρασκευή, Νανου Ιωάννα, Χαρίτος Μαρίνος, Γκόγκος Δημήτριος, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και σίγουρα άξιζε να είναι ένα σκαλοπάτι παραπάνω.

           Ενώ στην κατηγορία των Παίδων 2004-2005 αγωνίστηκε η ομάδα με τους: Ελευθεριάδη Αβρααμ-Άγγελο, Νάνο Αναστάσιο, Κλιντσάρη  Γεώργιο, Αδαμαντίδη Βασίλειο και Λιόφη Ευάγγελο οι μικροί αθλητές έδωσαν μια πραγματικά σκληρή μάχη, δυστυχώς δεν κατάφεραν να μπουν στα μετάλλια.

     Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που μέσα από την  ομαδική δουλειά ανέδειξαν για άλλη μια φορα τα πολύπλευρα ταλέντα τους μέσα από τις αρχές μιας πολεμικής τέχνης και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού, αλλά και τις προπονήτριες της ομάδας Μπιρόζη Ιορδάνα και Μπιρόζη Αναστασία οι οποίες δηλώνουν υπερήφανες από αυτην την εμφάνιση της ομάδας.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments