....

«ΤΡΕΧΟΥΝ» 140 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΕ 7 ΔΗΜΟΥΣ (ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ)

 

Σε προσλήψεις συμβασιούχων για την κάλυψη των εποχικών αναγκών τους, προχωρούν δήμοι στη χώρα.

 

 

Δείτε αναλυτικά στην aftodioikisi.gr τις θέσεις που έχουν ανοίξει σε δήμους τις τελευταίες μέρες, κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους.

Αναλυτικά:

Προσλήψεις 11 ατόμων στο Δήμο Ελασσόνας

Ο Δήμος Ελασσόνας ανακοινώνει την πρόσληψη έντεκα (11) ατόμων, για την κάλυψη κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών

 

 

Προσλήψεις 34 ατόμων στο Δήμο Μεταμόρφωσης

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 34 ατόμων για την κάλυψη αναγκών σε υπηρεσίες αντιτίμου.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 7 ατόμων στην ΕΥΑΘ ΑΕ

Η Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης Α.Ε. (ΕΥΑΘ Α.Ε.) ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 7 ατόμων.

 

 

Προσλήψεις 48 ατόμων στο Δήμο Κατερίνης

Ο Δήμος Κατερίνης γνωστοποιεί την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μερικής απασχόλησης, συνολικά σαράντα οκτώ (48) υδρονομέων άρδευσης για την αρδευτική περίοδο 2024.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 8 ατόμων στη ΔΕΥΑΒΑ

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά οκτώ (8) ατόμων για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Βορείου Άξονα Νομού Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Β.Α.), που εδρεύει στο Δήμο Πλατανιά της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

 

 

Προσλήψεις στο Δήμο Αγίου Νικολάου

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη αναγκών του Δήμου Αγίου Νικολάου, που εδρεύει στον Άγιο Νικόλαο της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου.

Προσλήψεις 30 ατόμων στο Δήμο Τρικκαίων

Ο Δήμος Τρικκαίων ανακοινώνει την πρόσληψη σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 36 του Ν. 4765/2021, συνολικά 30 ατόμων με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας 4 μηνών από την υπογραφή της σύμβασης, για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών

Σχόλια - Facebook Comments