....

ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Με τεχνικά προβλήματα ανακοινώθηκαν, όπως είχε προαναγγείλει η aftodioikisi.gr, τα οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς της ΕΕΤΑΑ στο πλαίσιο της δράσης “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής” ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017 – 2018.

Οι σελίδες (eetaa.gr και paidikoi.eetaa.gr) πέφτουν συχνά, λόγω όγκου επισκέψεων, προκαλώντας αγανάκτηση στους ενδιαφερόμενους.

Η aftodioikisi.gr έχει λάβει εκατοντάδες μηνύματα από τις 7 και μετά οπότε η ΕΕΤΑΑ είχε προγραμματίσει να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ 2017-18. Τελικώς, τα προβλήματα σταμάτησαν μετά από σχεδόν τρεις ώρες και η σελίδα από τις 10.15 το βράδυ της Τρίτης εμφανίζεται, πλέον, κανονικά.

Οριστικά αποτελέσματα

Συμπληρώστε, υποχρεωτικά, στα παρακάτω πεδία, τον Α.Φ.Μ. σας και τον Α.Μ.Κ.Α. σας, που έχετε γράψει στην αίτηση σας, για να δείτε τα οριστικά αποτελέσματα: ΕΔΩ

Επιλέξτε Νομό ή Δήμο

για να δείτε τους αντίστοιχους οριστικούς πίνακες δικαιούχων/μη δικαιούχων αξίας τοποθέτησης (voucher). Οι δικαιούχοι αξίας τοποθέτησης (voucher) εμφανίζονται κατά φθίνουσα σειρά μοριοδότησης ανά Νομό και κατά αύξουσα σειρά κωδικού αιτούσας ανά Δήμο ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ 2017

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΦΟΡΕΙΣ 2017

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ 2017

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΦΟΡΕΩΝ _ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ_ΙΟΥΝ 2017_ΚΔΑΠ ΜΕΑ

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΦΟΡΕΩΝ _ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ_ΙΟΥΝ 2017_ΚΔΑΠ

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΦΟΡΕΩΝ _ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ_ΙΟΥΝ 2017_ΜΕ ΣΙΤΙΣΗ

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΦΟΡΕΩΝ_ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ_ΙΟΥΝ 2017_ΧΩΡΙΣ ΣΙΤΙΣΗ

Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει η ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ. Αντίστοιχο φαινόμενο είχαν αντιμετωπίσει οι γονείς και τον περασμένο Μάιο, όταν, τότε, επιχειρούσαν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους. 

Σχόλια - Facebook Comments