....

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΑΝΔΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Τραγωδία με πτώση άντρα από το Λευκό Πύργο

 

 

Τραγωδία με νεκρό άντρα, ύστερα από πτώση, υπό άγνωστες ακόμη συνθήκες από το Λευκό Πύργο από ύψος 34 μέτρων, σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας «δεν ξέρω αν ήταν νεκρός, φαντάζομαι είχαν σπάσει τα πάντα μέσα του. Ήταν πάνω, έπεσε στο δέντρο και μετά έσπασε το κλαδί και έπεσε κάτω». «Θεωρώ ήταν αυτοκτονία», προσέθεσε ο ίδιος λέγοντας πως «είναι πολύ δύσκολο να πέσεις αν δεν είναι αυτοκτονία».

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο αυτόπτη μάρτυρα, ο κόσμος που βρισκόταν πάνω στο Λευκό Πύργο, έσπευσε αμέσως να δει τι έχει συμβεί, ενώ ο ήχος από την πτώση ήταν τρομακτικός, με όσους βρίσκονταν στο σημείο, να απομακρύνονται αρχικά μέχρι να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί.

 

Το συμβάν όπως αναφέρεται ήταν αδιανόητο, καθώς στην αρχή ο ίδιος νόμιζε πως απλά πέταξαν κάποιο μπουφάν από το Λευκό Πύργο, χωρίς να μπορεί να αντιληφθεί ότι πρόκειται για άνθρωπο.

Η αστυνομία έφτασε άμεσα στο σημείο, απομακρύνοντας άτομα που προσπαθούσαν να πλησιάσουν και να βγάλουν φωτογραφίες και video ενώ σε λίγα λεπτά έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Χρησιμοποιήθηκε μάλιστα και απιινιδωτής προσπαθώντας να επαναφέρουν το θύμα στη ζωή, ενώ έγινε και ΚΑΡΠΑ, χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TyposThes στο σημείο βρίσκονται μέλη του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής που δεν αποκλείεται να αναλάβουν την υπόθεση.

Δείτε στο παρακάτω video του TyposThes όσα δήλωσε ο αυτόπτης μάρτυρας:

 

Του Μιχαήλ Λιάπη,

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments