....

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΚΛΕΨΕ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ 50.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

 

 




Τους τελευταίους δέκα μήνες στην Κατερίνη ο 31χρονος υπάλληλος αφαίρεσε σταδιακά ενδύματα και υποδήματα συνολικής αξίας 50.000 ευρώ.

Στα δίχτυα της αστυνομίας πιάστηκε χθες το απόγευμα στην Κατερίνη ένας 31χρονος υπάλληλος καταστήματος και η 25χρονη συνεργός του για κλοπές από την επιχείρηση που εργαζόταν.

Είχε προηγηθεί καταγγελία από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος στις αστυνομικές αρχές. Χθες εντοπίστηκε ο 31χρονος τη στιγμή που εξέρχονταν από κατάστημα και στην κατοχή του βρέθηκαν είδη υπόδησης και ένδυσης, που είχε αφαιρέσει νωρίτερα από το κατάστημα.

Από τον Μάιο του 2017 σταδιακά αφαίρεσε και με τη συνδρομή της 25χρονης ενδύματα και υποδήματα συνολικής αξίας 50.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

Τα προϊόντα στη συνέχεια ο 31χρονος τα διέθετε προς πώληση, αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος. Στην οικία του και σε όχημα που χρησιμοποιούσε εντοπίστηκαν ενδύματα η αξία των οποίων ξεπερνά τις 5.000 ευρώ.

Επίσης στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 5.410 ευρώ. Τα κλοπιμαία που εντοπίστηκαν αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχο τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

,

Πηγή: http://www.voria.gr/article/ipallilos---makricheris-se-katastima-endimat...

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments