....

Ο ΕΛΓΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ (VIDEO PHOTOS)

 

Χθες  Σάββατο 23 Ιουλίου 2017 το μεσημέρι 12.00 παρευρεθήκαμε στην συνάντηση που είχε προγραμματισθεί και πραγματοποιήθηκε σε χώρο του Α.Σ. Καλυβίων Σκύδρας, με παρόντες τους Βουλευτές Πέλλας και Ημαθίας και εκπροσώπους Αγροτικών Συνεταιρισμών και Ομάδων Παραγωγών των δύο νομών. 

Καλύψαμε με την κάμερά μας όλη την συζήτηση που αφορούσε την αποζημίωση των ροδακίνων από τον ΕΛΓΑ, μετά από τις τελευταίες βροχοπτώσεις.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν οι Βουλευτές:  Γ. Σηφάκης, Θ. Τζάκρη, Γ. Ουρσουζίδης, Χ. Αντωνίου εκπρόσωπος του Γ. Καρασμάνη,  η εκπρόσωπος της Αντιπεριφέρειας  Μ. Ζωγράφου, ο Προϊστάμενος της ΔΑΟΚ Πέλλας Τ. Τσαντάκης, ο εκπρόσωπος της Κοινοπραξίας Ομάδων παραγωγών Ημαθίας  Χ. Γιαννακάκης και οι πρόεδροι ομάδων παραγωγών και συνεταιρισμών των δύο νομών και γεωπόνοι. Οικοδεσπότης της συνάντησης ήταν ο προσωρινός πρόεδρος του ΣΕΑΣ Νίκος Μηνάς.

Μετά την συζήτηση αποφασίστηκε την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017  να γίνει συνάντηση με τον Υπουργό ΥΠ.ΑΤ. κ. Αποστόλου για να λυθεί το θέμα των αποζημιώσεων όπου θα παραστούν οι Βουλευτές των νομών μαζί με εκπροσώπους Αγροτικών Συνεταιρισμών και Ομάδων Παραγωγών..

 Στα πλαίσια όλων αυτών ο ΕΛΓΑ θα πρέπει να εφαρμόσει τον κανονισμό αποζημίωσης των ροδακινοπαραγωγών από τις ζημίες που προκάλεσαν οι βροχοπτώσεις.

 

Δείτε παρακάτω το βίντεό μας με αποσπάσματα για το τι είπε κάθε ομιλητής

 

72xZFk.jpg72xdCx.jpg72x8KQ.jpg72xFaF.jpg72x3mj.jpg72x6bC.jpg

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments