....

10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Στη τελική ευθεία μπαίνουν πλέον οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση του “ Εδεσσαϊκού Καρναβαλιού 2014”

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την  Κυριακή 23 Φεβρουαρίου και ώρα 16.00 με το παιδικό πάρτυ της οργανωτικής επιτροπής στο κλειστό γυμναστήριο, συνεχίζεται την ίδια μέρα με το πάρτυ της Οργανωτικής Επιτροπής Καρναβαλιού στο Noiz Club.

Επιχειρηματίες της πόλης διοργανώνουν συναυλίες όπως την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου  στο café-bar Vento  με τους Mimu up 2. Την Τέταρτη 26 Φεβρουαρίου συναυλία με τον Μπίγαλη όπου τη διοργανώνει το café-bar Funky Town. Την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου συναυλία στο café-bar Duomo με το συγκρότημα No Name Band. Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου το απόγευμα οι τυμπανιστές, μαζορέτες και τα αφρικάνικα κρουστά ξεσηκώνουν το κέντρο της πόλης και ακολουθεί συναυλία με τον Διογένη Δασκάλου με τη μπάντα Monie Monie Conniente στο Funky Town. Η κορύφωση όλων των εκδηλώσεων το Σάββατο 1 Μαρτίου και ώρα 18.00  με την μεγάλη Παρέλαση των δεκάδων αρμάτων και των χιλιάδων καρναβαλιστών.

Τέλος την Κυριακή 2 Μαρτίου ακόλουθεί το κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου με πυροτεχνήματα.

Η συμμετοχή και οι δηλώσεις των γκρούπ από Επιχειρήσεις, Συλλόγους, Σχολεία και Φορείς ξεπερνάνε κάθε προσδοκία και αναμένεται στα 10χρονα ο αριθμός των καρναβαλιστών να υπερβεί κατά πολύ την περσινή συμμετοχή.

Να υπενθυμίσουμε ότι το γραφείο της οργανωτικής επιτροπής λειτουργεί στη πλατεία Τημενιδών με στόχο την καλύτερη επικοινωνία, πληροφόρηση και προβολή όλων των εκδηλώσεων.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments