....

10 ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΛΟΥΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ


ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΛΟΥΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Οι άτυχοι άνδρες ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους και μεταφέρθηκαν στα κοντινά νοσοκομεία όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους

Τρεις άνθρωποι έχασαν σήμερα τη ζωή τους σε θαλάσσιες περιοχές της Χαλκιδικής και της Καβάλας.

Ειδικότερα, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, 38χρονος άνδρας, από τη θαλάσσια περιοχή Αυλάκι Παλιουρίου Χαλκιδικής.

Ο άτυχος νέος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ν. Μουδανιών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Ν. Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον, κατά τις απογευματινές ώρες ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του 76χρονος, από τη θαλάσσια περιοχή Κάμπινγκ Ιερισσού.

Ο ηλικιωμένος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Πολύγυρου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Ιερισσού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Τέλος, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε απογευματινές ώρες και ένας 64χρονος από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Αμμολόφων Ν. Περάμου Καβάλας.

Ο 64χρονος μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Καβάλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments