....

20.000 ΑΠΌ ΤΗΝ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ

Βελτιώνεται η κατάσταση του αύλειου χώρου του Κέντρου Υγείας Άρνισσας από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας

 

 

  • Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο η εισήγηση της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά για τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ ΠΚΜ-ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ και 3ης ΥΠΕ

 

Με το συνολικό ποσό των 20.000,00 € θα χρηματοδοτήσει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας το έργο «Αποκατάσταση αύλειου χώρου Κέντρου Υγείας Άρνισσας», μετά την έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Π.Κ.Μ. – Π.Ε. Πέλλας και της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Μακεδονίας) του Υπουργείου Υγείας από το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών της Π.Ε. Πέλλας και, συγκεκριμένα από τους Ιδίους Πόρους. Φορέας υλοποίησης είναι η Π.Ε. Πέλλας και κύριος του έργου καθίσταται η 3η ΥΠΕ.

«Δίνουμε λύση και ανταποκρινόμαστε σε ένα αίτημα μιας σημαντικής δομής υγείας για την περιοχή της Άρνισσας και γενικότερα του ορεινού όγκου του Δήμου Έδεσσας. Η πρωτοβάθμια φροντίδα και η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας είναι αδήριτη ανάγκη μιας σύγχρονης και πολιτισμένης κοινωνίας και μιας πολιτικής με επίκεντρο τον άνθρωπο. Συνεχίζουμε με τις υπογραφές κι άλλων συμβάσεων έργων που μπαίνουν σε διαδικασία υλοποίησης» ανέφερε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κα. Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.

 

Οι εργασίες που περιλαμβάνονται στη μελέτη του έργου αφορούν αποξήλωση, εκσκαφή και αντικατάσταση αλλά και γενικότερη αποκατάσταση πεζοδρομίων στον περιμετρικό χώρο και κιγκλιδωμάτων όπου χρειάζεται, όπως, επίσης, αποκατάσταση μαρμαρικών και χρωματισμών όπου απαιτείται για την προστασία του κτηρίου από υγρασίες και παρόμοια φαινόμενα.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments