....

26ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΑΤΟΥΣΕ ΤΗΝ 24ΧΡΟΝΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΜΕ 72ΧΡΟΝΗ ΓΙΑΓΙΑ

 

Διπλή «κεραμίδα» έπεσε στο κεφάλι 24χρονης Βρετανίδας όταν είδε τα βίντεο και τις φωτογραφίες που της προσκόμισε ο ιδιωτικός ντετέκτιβ, τον οποίο είχε προσλάβει για να παρακολουθήσει τον 26χρονο άντρα της.

Οχι μόνο ανακάλυψε ότι την απατούσε, πριν κάνει συμπληρωθεί ένα έτος γάμου, αλλά και ότι η ερωμένη του έχει δύο παιδιά και... τέσσερα εγγόνια, καθώς είναι γιαγιά 72 ετών.

Η νεαρή από το Μπέρμιγχαμ αποκάλυψε την ιστορία της στην ιστοσελίδα Birmingham Live, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Λίντσεϊ. Οπως είπε, υποπτεύτηκε τον 26χρονο όταν ξαφνικά έγινε απόμακρος και άρχισε να αργεί όλο και πιο πολύ να επιστρέψει τα βράδια στο σπίτι τους, λέγοντας ότι έπρεπε να μείνει περισσότερο στη δουλειά.

Ντεντέκτιβ

Η Λίντσεϊ απευθύνθηκε στην εταιρία του ιδιωτικού ντετέκτιβ Κάρτερ Χάρις, ζητώντας του να ανακαλύψει τι ακριβώς συνέβαινε.

Ο Χάρις και οι συνεργάτες του ανακάλυψαν ότι ο 26χρονος ήταν ενεργό μέλος σε ιστοσελίδες γνωριμιών, αναζητώντας σεξουαλικούς παρτενέρ και μάλιστα στην κατηγορία των ηλικιωμένων γυναικών.
Οι ντετέκτιβ δεν χρειάστηκαν πολύ για να πιάσουν στα πράσα τον 26χρονο με την 72χρονη ερωμένη του σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Το φωτογραφικό υλικό και τα βίντεο που παρουσίασε ο Χάρις στη σύζυγο δεν άφηναν καμία αμφιβολία για τη φύση της σχέσης του νεαρού και της γιαγιάς.
Παρ' όλα αυτά, η 24χρονη δεν ζήτησε διαζύγιο.

Δεν πίστευε στα αυτιά της μια 24χρονη Βρετανίδα όταν είδε τα βίντεο και τις φωτογραφίες που της προσκόμισε ο ιδιωτικός ντετέκτιβ, τον οποίο είχε προσλάβει για να παρακολουθήσει τον 26χρονο άντρα της. Όχι μόνο διαπίστωσε ότι την απατούσε, πριν καν συμπληρωθεί ένα έτος γάμου, αλλά ανακάλυψε ότι η ερωμένη του έχει δύο παιδιά και… τέσσερα εγγόνια, καθώς είναι γιαγιά 72 ετών. Η 24χρονη από το Μπέρμιγχαμ αποκάλυψε την ιστορία της στην ιστοσελίδα Birmingham Live, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Λίντσεϊ. Όπως είπε, υποπτεύτηκε τον 26χρονο όταν ξαφνικά έγινε απόμακρος και άρχισε να αργεί όλο και πιο πολύ να επιστρέψει τα βράδια στο σπίτι τους, λέγοντας ότι έπρεπε να μείνει περισσότερο στη δουλειά. Η Λίντσεϊ απευθύνθηκε στην εταιρεία του ιδιωτικού ντετέκτιβ Κάρτερ Χάρις, ζητώντας του να ανακαλύψει τι ακριβώς συνέβαινε. Ο Χάρις και οι συνεργάτες του ανακάλυψαν ότι ο 26χρονος ήταν ενεργό μέλος σε ιστοσελίδες γνωριμιών, αναζητώντας σεξουαλικούς παρτενέρ και μάλιστα στην κατηγορία των ηλικιωμένων γυναικών. Οι ντετέκτιβ δεν χρειάστηκαν πολύ για να πιάσουν στα πράσα τον 26χρονο με την 72χρονη ερωμένη του σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Το φωτογραφικό υλικό και τα βίντεο που παρουσίασε ο Χάρις στη σύζυγο δεν άφηναν καμία αμφιβολία για τη φύση της σχέσης του νεαρού και της γιαγιάς. Παρ’ όλα αυτά, η 24χρονη δεν ζήτησε διαζύγιο. Πηγή: Espresso

Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.tilestwra.com/26chronos-apatoyse-tin-24chroni-syzygo-toy-me-...
Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments