....

2ο ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΥΔΡΑΣ : ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 21

2ο Δημοτικό Σχολείο Σκύδρας
26 χρόνια ανελλιπώς σχολική εφημερίδα «Επικοινωνία», 2 Πανελλήνια βραβεία καλύτερης σχολικής εφημερίδας, τιμητική πρόσκληση για ξενάγηση στο ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, 107 φύλλα (τεύχη) όλα αυτά τα χρόνια στα χέρια των συμπολιτών μας, και όχι μόνο, με τα νέα και τις δράσεις του σχολείου.
 
Φέτος, με ιδιαίτερη χαρά εκδώσαμε ένα επετειακό φύλλο (τεύχος) αφιερωμένο στον εθνικό εορτασμό των 200 ετών από την έναρξη της Επανάστασης του 1821 με άρθρα των μαθητών μας, που αναδεικνύουν τον ρόλο της εκπαίδευσης τόσο στον Απελευθερωτικό Αγώνα των Ελλήνων όσο και στα μετέπειτα χρόνια. Το σχολείο μας τιμά μ' αυτόν τον τρόπο τους προγόνους μας ενώ παράλληλα συμμετέχει στην εκδήλωση "Από την πλάκα και το κοντύλι στην
 
οθόνη και το πληκτρολόγιο" που διοργανώνει η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας σε συνεργασία με τα ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κ. Μακεδονίας και το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας (Νόησις). Η εφημερίδα μας παρουσιάζεται στο κοινό το Σάββατο 20 Μαρτίου 15:30 - 19:30.
 
 
Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την επετειακή εκδήλωση στο http://www.webtv.eisodos.com
 
 
 
 
 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments