....

ΤΟ 2ο Δ.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ [ΦΩΤΟ]

ΑΣΚΗΣΗ & ΥΓΕΙΑΠΟΔΗΛΑΤΟ & ΣΧΟΛΕΙΟ

 

     2ο Δημοτικό σχολείο ΓιαννιτσώνΑνθοέκθεση Δήμου Πέλλας

 

"Με Ποδήλατο θέλω να ζω " και άλλα σχετικά συνθήματα συμμετείχαν, τα παιδιά του 2ου Δημοτικού σχολείου Γιαννιτσών, στην ποδηλατάδα – ενημέρωση για την ασφαλή ποδηλάτιση – περιήγηση στην 12η ανθοέκθεση του Δήμου Πέλλας, την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022.

Ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος εξήρε την πρωτοβουλία του 2ου Δημοτικού σχολείου και συνεχάρη τα παιδιά που έλαβαν μέρος με μεγάλο ενθουσιασμό, έχοντας την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση που έκανε ο πρωταθλητής ποδηλασίας και πρώην μέλος της Εθνικής μας ομάδας, Γιάννης Κυριακίδης.

Παραβρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Θανάσης Επιτροπάκης και Ανδρέας Καραφυλλιάς.

Ο Δήμος Πέλλας ευχαριστεί θερμά την τροχαία Γιαννιτσών και ιδιαίτερα τον διοικητή κ. Βασίλη Πλούγαρλη, την διευθύντρια κ. Κούπανη Κατερίνα, τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής και τους εκπαιδευτικούς του 2ου δημοτικού σχολείου, τον πρωταθλητή ποδηλασίας κ. Γιάννη Κυριακίδη, τους ποδηλάτες της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών, κ. Νίκο Τομπουλίδη, κ. Θωμά Μπουμπόναρη, κ. Τάσο Ουργαντζόγλου και κ. Ζωή Τζαβαλιά, καθώς και την Δημοτική Αστυνομία Γιαννιτσών.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την περιήγηση των παιδιών στην ανθοέκθεση από τους εκπαιδευτικούς και την επιστροφή στο σχολείο με την συνοδεία των περιπολικών και των μοτοσικλετιστών της τροχαίας Γιαννιτσών.

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments