
ΤΟ 2ο ΕΠΑΛ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ. ΣΤΟ ERASMUS+ KA2 “KEEP CALM I AM A REFUGEE” -ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Το 2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών σας προσκαλεί την
Τρίτη 13/2 στις 10:00 στη βιβλιοθήκη του 1ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών
για να παρευρεθείτε στην 4η διακρατική συνάντηση των μελών του Ευρωπαϊκού προγράμματος (σχολική σύμπραξη αποκλειστικά μεταξύ σχολείων):
Erasmus+ KA2 “Keep Calm I am a refugee” ,
στο οποίο το σχολείο μας συμμετέχει.
Οι φορείς που παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα είναι σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από 7 Ευρωπαϊκές χώρες : Ελλάδα, Τουρκία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Πολωνία, Ολλανδία.
Το επιμορφωτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει ενημέρωση για την ομαλή ένταξη των προσφύγων στην Ελλάδα και πολιτιστικές επισκέψεις στα μνημεία της πόλης μας, στο μουσείο και στον αρχαιολογικό χώρο της Πέλλας, στο Βαρόσι της Έδεσσας και στο Λουτράκι της Αριδαίας και τέλος στο Λευκό Πύργο, στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου και στο ναό του Αγ. Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της προσέγγισης των Ευρωπαίων εταίρων μας με τον πολιτισμό της Μακεδονίας μας.

Σχόλια - Facebook Comments