....

3 ΣΤΑ 3 ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2021

 
 
Τρία στα Τρία τα μετάλλια για τον Αθλητικό Σύλλογο ΤAEKWONDO ΕΔΕΣΣΑΣ στο Πανελλήνιο Κύπελλο "Σταμάτης Κάσσης" έτους 2021.
Το Κύπελλο πραγματοποιήθηκε στον Πολύγυρο Χακιδικής το Σαββατοκύριακο 18-19 Δεκεμβρίου και ο Α.Σ. Έδεσσας συμμετείχε με τρεις αθλητές εκ των οποίων και οι τρείς κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό της κατηγορίας τους.
Συγκεκριμένα:
1η θέση και χρυσό μετάλλιο για τον Τρυφωνίδη Θέμη στην κατηγορία -41 κιλά των Παίδων (2009-2010). Ο Τρυφωνίδης αν και γεννημένος το 2010, απόλυτα συγκεντρωμένος κατάφερε εύκολα να φτάσει στον στόχο του.
2η θέση και αργυρό μετάλλιο για την Χατζημπαμπίκη Ελένη που αγωνίστηκε στην κατηγορία -47 κιλά  Κορασίδων (2008-2007). Με τη συχεχή προσπάθεια που καταβάλει, δεν λείπει από το βάθρο των τελευταίων πρωταθλημάτων και αναμένουμε μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.
Επίσης 2η θέση και αργυρό μετάλλιο για την Τσικιρδέκη Μαριέττα στην κατηγορία -44 κιλά Κορασίδων (2009-2010).Βρέθηκε πολύ κοντά στο χρυσό αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και στη προπονήτρια τους Μπιρόζη Ιορδάνα που συνόδεψε την ομάδα σε αυτό το πρωτάθλημα. 
Καλές γιορτές σε όλους με υγεία. Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά, αφού θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις εγχρώμων και Μαύρων ζωνών.
Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments