....

30 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

 

Το 2023 αποτελεί μια ιδιαίτερη χρονιά για την ομάδα βόλεϊ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣΕΔΕΣΣΑΣ, μια χρονιά ορόσημο καθώς σηματοδοτεί τη συμπλήρωση 30 χρόνων λειτουργίας, 30 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου, 30 χρόνια συνεχόμενων αγώνων για τη διατήρηση ενός επιτυχημένου συλλόγου βόλεϊ. Αποτελεί το μοναδικό σύλλογο στην περιοχή της Έδεσσας που έχει τόσο μεγάλη διάρκεια στο χώρο του βόλεϊ σε συνδυασμό με τις τόσες διακρίσεις.

Έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια από ανθρώπους οι οποίοι με πολύ όρεξη, μεράκι, υπομονή και τις κατάλληλες γνώσεις έχουν κρατήσει αυτή την ομάδα. Καθημερινός αγώνας εδώ και 30 χρόνια έχει φέρει την πόλη της Έδεσσας να ακουστεί σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Έχει γίνει πολύ σκληρή δουλειά και αφιέρωση πολλών ωρών από όλους τους ανθρώπους που απαρτίζουν το σύλλογο.

Η ομάδα βόλεϊ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ, εδώ και 30 χρόνια αποτελείται από αντρικό και γυναικείο τμήμα. Κάθε τμήμα περιλαμβάνει ακαδημίες οι οποίες συμμετέχουν στα επίσημα πρωταθλήματα της ένωσης. Έχει πολλές διακρίσεις μέχρι σήμερα σε πανελλήνια πρωταθλήματα των αναπτυξιακών τμημάτων (αγοριών και κοριτσιών) και έχει συμμετάσχει πολλές χρονιές σε Εθνικές κατηγορίες (αντρικό και γυναικείο)

Είναι σημαντικό και θέλει μεγάλη προσπάθεια  να υπάρχουν τέτοιες ομάδες με τέτοια διάρκεια στον χρόνο και με υγείες κλίμα στο χώρο του βόλεϊ και γενικότερα στον αθλητισμό.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments