....

454 ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ 16ΩΡΟ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ & ΤΡΟΧΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ

Στοχευμένες αστυνομικές δράσεις στην Κεντρική Μακεδονία

 

Πραγματοποιήθηκαν 1.561 έλεγχοι οχημάτων και 1.984 έλεγχοι ατόμων

 

Συνελήφθησαν 10 άτομα για διάφορα αδικήματα

 

Βεβαιώθηκαν 454 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας


Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκαν από χθες (Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2026) το απόγευμα έως σήμερα (Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2026) το πρωί, ειδικές αστυνομικές δράσεις σε Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες και Χαλκιδική.

 

Στόχος είναι η πρόληψη των κλοπών και των διαρρήξεων, η καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών, ο εντοπισμός φυγόποινων, η σύλληψη δραστών εγκληματικών πράξεων και γενικότερα η αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

 

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών δράσεων πραγματοποιήθηκαν 1.561 έλεγχοι οχημάτων και 1.984 έλεγχοι ατόμων.

 

Συνελήφθησαν συνολικά 10 άτομα, εκ των οποίων 7 άτομα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, 1 άτομο για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και 2 άτομα για λοιπά αδικήματα.

 

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ελέγχων βεβαιώθηκαν και 454 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. 

 

Παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments