......

5 ΑΚΟΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ!

Με τον Νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας να προβλέπει επιβολή προστίμου 50 ευρώ σε όσους οδηγούς θα εντοπίζονται να φοράνε σαγιονάρες – ακόμα και αφαίρεση διπλώματος για 30 ημέρες σου λέει – θα έπρεπε η Ελληνική Αστυνομία να μπει στον κόπο να τσεκάρει και μερικά από τα παρακάτω μιας και δεν περνάνε απαρατήρητα! Ιδού μερικές προτάσεις του RISE για τον ΚΟΚ:

1. Οι μπλούζες που τονίζουν το γυναικείο μπούστο

Είτε είσαι από τη μεριά μας, είτε από τη μεριά του «ματάκια» η ζωή είναι δύσκολη! Δύσκολη, βεβαίως! Γιατί οι μεν (εμείς οι γυναίκες) αγανακτούμε με τα αδιάκριτα βλέμματα και οι δε χάνουν ακόμα και τον προσανατολισμό τους! Δύσκολη η ζωή στο τιμόνι…

Ad

2. Ο καφές

Ναι ναι, καλά διαβάζετε! Είναι δυνατόν τώρα; Κοιτάξτε χάλι ο από πάνω! Έχουν συμβεί απείρου κάλους σκηνικά (βλ. ατυχήματα) με καφέδες, ζεστούς καφέδες, κυρίως… Δε λέω, σίγουρα ξυπνάει το μάτι στην οδήγηση, αλλά πιες τον τον ρημαδοκαφέ προτού μπεις στο αμάξι!

3. Το σκάλισμα της μύτης

Το επιφανειακό σκάλισμα της μύτης στο φανάρι δείχνει οδηγική απειρία και το βαθύ, σαν γεώτρηση σκάλισμα, αποκαλύπτει τον έμπειρο τιμονιέρη… τι λέτε; Ίσως είναι μια εκδοχή και αυτό!

Ad

4. Τα πόδια πάνω στο παρμπρίζ

Εκτός από επικίνδυνο είναι και αντιαισθητικό! Για το Θεό όμως! Ποιο ανθρώπινο ον το κάνει αυτό; Οπότε την επόμενη φορά που θα κάνεις κίνηση να ανεβάσεις τα πόδια σου στο παρμπρίζ, σκέψου πως πεθαίνει αυτομάτως κάθε ελπίδα για να αλλάξει τούτος ο κόσμος: RIP, το λιγότερο…

5. Οι μούντζες

Κάτι είχε πάρει το αυτί μας ότι θα καταργηθούν κι αυτές, αλλά που! Το εθνικό μας σύμβολο, φίλοι μου, δεν είναι ούτε η σημαία, ούτε ο σταυρός… Είναι η μούντζα! Ότι χειρότερο έχει συμβεί ποτέ στην ιστορία της ανθρώπινης ύπαρξης και ότι πιο αιμοβόρο! Μια μούντζα στους δρόμους κουβαλάει όλο το άχτι μιας κουβέντας που ΔΕΝ είπαμε σε συνάδελφο, μιας Καλημέρας που ΔΕΝ μας είπε ο σύντροφός μας κ.ο.κ. Τέλος πάντων, ΠΟΣΟ άσχημο αισθητικά σαν κίνηση!

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments