....

6ΩΡΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ 24ΩΡΑ

Με 24ωρους αποκλεισμούς δρόμων από τη Δευτέρα προειδοποιούν οι αγρότες μετά τη συνεδρίαση διαφόρων μπλόκων στα Τέμπτη. Για σήμερα αποφασίσθηκε εξάωρος αποκλεισμός, ο οποίος στα Τέμπη θα πραγματοποιηθεί από τις 12 μέχρι τις 6 το απόγευμα. Παράλληλα εκπρόσωποι από τη σύσκεψη στα Τέμπη διέψευσαν πως οποιαδήποτε μερίδα αγροτών προτίθεται να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό. Μάλιστα εκπρόσωποι της Πρωτοβουλίας Αγροτών που συμμετείχαν στη σύσκεψη στα Τέμπη, αρνήθηκαν ότι προτίθενται να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό και ανέφεραν ότι αυτά τα είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας. Από τη Δευτέρα θα συνεδριάσει το κάθε μπλόκο χωριστά για να αποφασίσει την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων. Image and video hosting by TinyPic

 

Ωστόσο κλειστά παραμένουν τα μπλόκα στην Νίκαια και στους κόμβους της Εγνατίας σε Κερδύλια και Χρυσούπολη Καβάλας και στην Αθηνών Κορίνθου στο ύψος στο Ισθμού. Σήμερα, αγρότες και κτηνοτρόφοι διοργανώνουν μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 7 το απόγευμα, στο μπλόκο που βρίσκεται στην αφετηρία της Εγνατίας στην Ηγουμενίτσα. Μήνυμα στους διαφωνούντες βουλευτές έστειλε ο υπουργός επικρατείας Αλέκος Φλαμπούρης. Είπε ότι όσοι βουλευτές διαφωνούν με το ασφαλιστικό να παραιτηθούν από τις έδρες τους, πολύ δε περισσότερο που εκλέχθηκαν με κομματική επιλογή εννοώντας τη λίστα. «Μετά το μεγάλο συλλαλητήριο της Πέμτης θα ξανασυνεδιάσουμε για να αποφασίσουμε αν θα συναντηθούμε με τον πρωθυπουργό», δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής της πρωτοβουλίας αγροτών Θεόδωρος Παπακωνσταντίνου. 

Με 24ωρους αποκλεισμούς δρόμων από τη Δευτέρα προειδοποιούν οι αγρότες μετά τη συνεδρίαση διαφόρων μπλόκων στα Τέμπτη. Για σήμερα αποφασίσθηκε εξάωρος αποκλεισμός, ο οποίος στα Τέμπη θα πραγματοποιηθεί από τις 12 μέχρι τις 6 το απόγευμα. Παράλληλα εκπρόσωποι από τη σύσκεψη στα Τέμπη διέψευσαν πως οποιαδήποτε μερίδα αγροτών προτίθεται να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό. Μάλιστα εκπρόσωποι της Πρωτοβουλίας Αγροτών που συμμετείχαν στη σύσκεψη στα Τέμπη, αρνήθηκαν ότι προτίθενται να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό και ανέφεραν ότι αυτά τα είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας. Από τη Δευτέρα θα συνεδριάσει το κάθε μπλόκο χωριστά για να αποφασίσει την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων. Ωστόσο κλειστά παραμένουν τα μπλόκα στην Νίκαια και στους κόμβους της Εγνατίας σε Κερδύλια και Χρυσούπολη Καβάλας και στην Αθηνών Κορίνθου στο ύψος στο Ισθμού. Σήμερα, αγρότες και κτηνοτρόφοι διοργανώνουν μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 7 το απόγευμα, στο μπλόκο που βρίσκεται στην αφετηρία της Εγνατίας στην Ηγουμενίτσα. Μήνυμα στους διαφωνούντες βουλευτές έστειλε ο υπουργός επικρατείας Αλέκος Φλαμπούρης. Είπε ότι όσοι βουλευτές διαφωνούν με το ασφαλιστικό να παραιτηθούν από τις έδρες τους, πολύ δε περισσότερο που εκλέχθηκαν με κομματική επιλογή εννοώντας τη λίστα. «Μετά το μεγάλο συλλαλητήριο της Πέμτης θα ξανασυνεδιάσουμε για να αποφασίσουμε αν θα συναντηθούμε με τον πρωθυπουργό», δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής της πρωτοβουλίας αγροτών Θεόδωρος Παπακωνσταντίνου.

www.dikaiologitika.gr
Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments