....

«ΑΔΕΙΑΣΕ» Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΝ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ

Πιο βαθύ από ποτέ το χάσμα στην αξιωματική αντιπολίτευση με φόντο τους εορτασμούς για την 50η επέτειο της εξέγερσης - Το παρασκήνιο της διάσπασης ακόμη και για τους εορτασμούς

Στο Πάρκο Ελευθερίας, όπου βρίσκεται το μνημείο του ΕΑΤ - ΕΣΑ βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε στεφάνι με αφορμή την 50η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Κι αν στο πλευρό του βρέθηκαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Νίκος Παππάς, ο Γιάννης Μπουρνούς, η Ράνια Σβίγγου κ.α. η εικόνα διχασμού στον ΣΥΡΙΖΑ είναι εμφανής αφού η Νεολαία έκανε πράξη την προειδοποίησή της και δεν συνόδευσε τον πρόεδρο του κόμματος καταθέτοντας μόνη στεφάνι στο μνημείο του Πολυτεχνείου.

Δείτε βίντεο από την κατάθεση στεφάνου από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στα ΕΑΤ-ΕΣΑ:

Υπενθυμίζεται πως τις προηγούμενες ημέρες είχε η πλευρά Κασσελάκη είχε προσεγγίσει τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να πληροφορηθεί αν υπάρχει η δυνατότητα ο πρόεδρος του κόμματος να πάρει μέρος στην πορεία για το Πολυτεχνείο. Η απάντηση ωστόσο ήταν αρνητική με τα μέλη της Νεολαίας να αναφέρουν ότι δεν σκοπεύουν να μπουν στο ίδιο κάδρο με τον νέο πρόεδρο στις τιμητικές εκδηλώσεις. Γι αυτό το λόγο ο Στέφανος Κασσελάκης επέλεξε να τιμήσει την επέτειο καταθέτοντας στεφάνι στο Πάρκο Ελευθερίας και όχι στο Πολυτεχνείο.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments