....

ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΔΑΓΚΩΣΕ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

Αδέσποτο σκυλί από αγέλη σκύλων δάγκωσε μια μαθήτρια σχολείου .

Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη όταν ένα σκυλί βρέθηκε μέσα στο Λύκειο στα Κουφάλια και επιτέθηκε σε μια μαθήτρια της Γ' τάξης.

Στη συνέχεια ο πατέρας της μαθήτριας προέβη σε καταγγελία του περιστατικού προς τις υπηρεσίας του δήμου αλλά και στον διευθυντή του σχολείου.

Το αδέσποτο σκυλί υποβλήθηκε σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν  πάσχει από κάποιο νόσημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-koufalia.gr, το κορίτσι καθόταν σε παγκάκι όταν δέχτηκε χωρίς λόγο το δάγκωμα στην γάμπα, από ένα από τα αδέσποτα σκυλιά που κυκλοφορούν ελεύθερα στην αυλή του σχολείου.

Ο πατέρας της μαθήτριας την μετέφερε στον κέντρο υγείας και ακολούθως πήγε ο ίδιος να καταγγείλει το γεγονός στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και ακολούθως στον Δ/ντη του Λυκείου.Αυτό που περιμένει τώρα η οικογένεια είναι η απάντηση του κτηνιάτρου, για το αν το συγκεκριμένο ζώο είναι εμβολιασμένο και ανάλογα θα κινηθεί.

Το θέμα αναμένεται να τεθεί στην επόμενη συνεδρίαση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Λυκείου, ενώ γονείς καταγγέλλουν ότι υπάρχει ολόκληρη αγέλη από μεγαλόσωμα αδέσποτα που περιφέρεται στον χώρο του Λυκείου-Γυμνασίου, με αποτέλεσμα κάποιες φορές τα μικρότερα σε ηλικία παιδιά να φοβούνται.

 

Νικη Παπαδοπουλου Κοινωνια 04/10/16 22:40

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments